POSETE SAMO UZ DOKAZ O RODBINSKOJ VEZI? Evo da li je upravnik DOMA ZABRANIO STUDENTKINJAMA da ih posećuju MUŠKARCI!
Studentski dom / ilustracija, Foto: Stefan Jokić

oglasio se i direktor

POSETE SAMO UZ DOKAZ O RODBINSKOJ VEZI? Evo da li je upravnik DOMA ZABRANIO STUDENTKINJAMA da ih posećuju MUŠKARCI!

Tragom ove informacije pozvali smo direktora Studentskog centra Novi Sad Zorana Martinovića koji je demantovao da je takva odluka doneta

Objavljeno:

Društvenim mrežama počela je da se širi fotografija navodne odluke upravnika Studentskog doma "23. oktobar" u Novom Sadu, poznatijeg kao Cesarec, kojom su zabranjene dnevne posete i prenoćišta za osobe muškog pola izuzev, kako se navodi, ako su u pitanju najuži članovi porodice (otac, brat, staratelj - oni koji imaju prava na dnevnu posetu).

Ova odluka naišla je na brojne osude a devojka koja je objavila na svom profilu taj dokument napisala je: "Upravnik studentskog doma Cesarec u NS je zabranio punoletnim studentkinjama da ih posećuje bilo ko muškog pola s kim nisu u rodu. Šta mislite da li su u muškom domu zabranjene posete studentima?"

Tragom ove informacije pozvali smo direktora Studentskog centra Novi Sad Zorana Martinovića koji je demantovao da je takva odluka doneta.

- To je bio predlog odluke koja nije stupila na snagu. Jednostavno nije prošla proceduru. Bio je to pokušaj upravnika da obezbedi dodatnu sigurnost u domu, ali njegova odluka nije prihvaćena tako da će se i dalje primenjivati postojeći kućni red koji ne zabranjuje bilo kakve posete do 23 sata, bez obzira na pol posetilaca, a kod stanovnica studentskog doma može kao i do sada prenoćiti neko od članova porodice ili bliže rodbine - kratko je rekao Martinović.

Bonus video:

02:01

ŠTA ĆE BITI SA STUDENTSKIM DOMOVIMA TOKOM TREĆEG TALASA KORONE: Ministar Ružić progovorio o planu o zatvaranju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.