PRIZOR KOD BEŠKE PRESTRAVIO VOZAČA: Usred nići mu ISKOČILE 3 "PRIKAZE": Šta je bre ovo (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

STRAŠNO

PRIZOR KOD BEŠKE PRESTRAVIO VOZAČA: Usred nići mu ISKOČILE 3 "PRIKAZE": Šta je bre ovo (VIDEO)

Nakon što iskoče pred automobil, oni počnu da igraju i mašu rukama

Objavljeno:

U poslednje vreme često se dešava da tinejdžeri, korisnici društvenih mreža, ispunjavaju raznorazne izazove koje potom podele na svojim profilima.

Ti izazovi često bivaju opasni kako po njihove živote, tako i po živote drugih, te se svakodnevno apeluje da se prestane sa igrama koje se šire na društvenim mrežama, a koje mogu da ugroze ne jedan, nego više života.

Tako je sada na Instagramu objavljen snimak zbog kojeg su mnogi u šoku. Naime, u okolini Beške dve mlađe osobe prekrile su se belim čaršafima, a potom krenule da iskaču pred automobile.

"Okolina Beške: Svi smo pravili gluposti kao klinci, ali nažalost ovakva igra može vrlo brzo postati tragedija, jer je ovo put van naselja na kom vozači često jure.", navodi se u opisu snimka na Instagram profilu 192_rs.

Nakon što iskoče pred automobil, oni počnu da igraju i mašu rukama, a kada je vozač pred kog su iskočili zaključio da ne planiraju da stanu, obišao ih je i nastavio dalje, svojim putem.

Trenutno nema informacija o tome da li je reč o nekom novom izazovu sa društvenih mreža ili su sami došli na ovu, u najmanju ruku opasnu ideju. Ono što je činjenica jeste ih ova suluda igra može koštati života.

Na društvenim mrežama reakcije ljudi su podeljene. Dok je jednima smešno, drugi su šokirani i zabrinuti ovakvim ponašanjem.

"Hhahahahaha... mnogo loše isceniran snimak", "Kad smo izgubili smisao za humor", "Njih četvoro su sve iscenirali", "Snimaju se za tik tok", "Deca kukuruza izgleda", "Dečije igrice za lajk", glase neki od komentara.

Bonus video: RUSI SU IMALI MEĐUNARODNU OBAVEZU, SADA GRAĐANI PROTESTUJU ISPRED AMBASADE Obradović: Traže ostavku, PUTIN STVARA NOVI PROJEKAT

01:09

RUSI SU IMALI MEĐUNARODNU OBAVEZU, SADA GRAĐANI PROTESTUJU ISPRED AMBASADE Obradović: Traže ostavku, PUTIN STVARA NOVI PROJEKAT

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.