OGLASIO SE RTS NAKON PRIČE O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Evo šta je saopšteno
RTS, Foto: Dado Đilas

prvo oglašavanje

OGLASIO SE RTS NAKON PRIČE O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Evo šta je saopšteno

Oglasio se RTS nakon navoda o sukobu vanbračnih supružnika

Objavljeno:

Nakon vesti da je urednica javnog servisa u fizičkom obračunu, nanela teške telesne povrede nevenčanom suprugu, tako što mu je oštetila rožnjaču oka, oglasio se i RTS.

"Ukoliko su tačni navodi koje prenose mediji, RTS osuđuje svaki oblik nasilja. Takođe, napominjemo da privatan život zaposlenih, nikada nismo i nećemo komentarisati", navode iz RTS.

Ovaj slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu, a pokrenuta je i istraga. Protiv nje je pokrenuta istraga u OJT Mladenovac zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora, tvrdi izvor iz istrage.

Do tuče je došlo navodno kada je voditeljka saznala da je muž vara, usled čega ga je navodno vređala i pretila mu, a on joj je navodno uzvratio nasiljem koje je je preraslo u tuču. "Pošto je dobila šamar, ona je partnera udarila u oko. On je zadobio tešku telesnu povredu rožnjače i ukazana mu je medicinska pomoć, nakon čega je upućen na kućno lečenje", ispričao je izvor za domaće medije.

Voditeljki je odlukom suda određena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenim.

Bonus video:

00:50

ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.