OVAKO JE BRAČNI PAR IZ DESPOTOVCA PRONAĐEN U GRČKOJ: Vlasnik vile u kojoj su odseli REŠIO MISTERIJU vrlo brzo
Bračni par iz Despotovca, Foto: Printscreen/facebook

sve se dobro završilo

OVAKO JE BRAČNI PAR IZ DESPOTOVCA PRONAĐEN U GRČKOJ: Vlasnik vile u kojoj su odseli REŠIO MISTERIJU vrlo brzo

Kako je objavljeno u Fejsbuk grupi Grčka info, javio se vlasnik vile

Objavljeno:

Bračni par iz Srbije, Mirka i Mile M, za kojim su tragala zabrinuta deca, pronađen je sinoć u Paraliji.

Kako je objavljeno u Fejsbuk grupi Grčka info, javio se vlasnik vile u kojoj su smešteni i naveo da imaju problem sa telefonom.

"Po pozivu porodice iz Despotovca policija je reagovala brzo i efikasno. Pošto su obavestili porodicu da nemaju podatke da se njima nešto desilo, odmah su krenuli u potragu za automobilom. Kada su pronašli parkirani automobil ispred jednog objekta ušli su unutra i pitali su vlasnika da li su Mirka i Mile odseli kod njega. Kada su dobili potvrdan odgovor, dali su vlasniku broj telefona porodice. Vlasnik je napisao odmah poruku u kome je obavestio porodicu da su im roditelji dobro i da će ih obavestiti ujutro da se jave svojima", napisao je Radmilo Belić u grupi Grčka info.

On se zatim osvrnuo na odnos roditelja i dece.

"Kao što roditelji uvek brinu za svoju decu, tako i deca uvek brinu za svoje roditelje. Dok deca odrastaju tu su roditelji koji ih štite i pružaju sigurnost. Kako vreme prolazi uloge se menjaju. Kada se roditelji približe kraju svog životnog puta, tada se uloge menjaju i onda deca brinu o svojim roditeljima sa željom da im olakšaju poslednje godine života. Tako je uvek bilo i tako će uvek biti. Kada krenete na put mislite o tome", dodao je Radmilo.

Podsetimo, nestanak porodice iz Despotovca prijavila su njihova deca juče u toku dana jer im se roditelji nisu javljali na telefon.

Bonus video: Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

00:25

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.