MLADEN IZ ARANĐELOVCA OŽENIO BIVŠU SVASTIKU: Svi su ostali u ŠOKU, a majčine reči će VEČNO PAMTITI!
Svadba / ilustracija, Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/MOJA HAPPY MUZIKA

NEVEROVATNO!

MLADEN IZ ARANĐELOVCA OŽENIO BIVŠU SVASTIKU: Svi su ostali u ŠOKU, a majčine reči će VEČNO PAMTITI!

Da ljubav ne zna za granice, dokazao je Mladen iz Aranđelovca koji je, po mnogima, učinio nedopustiv korak, venčao bivšu svastiku

Objavljeno:

Mladen je dugi niz godina bio poznat u svom malom mestu po svojoj strastvenoj ljubavi prema alkoholu. Svaki dan bi završavao u lokalnim kafanama, provodeći sate i sate za šankom, okružen prijateljima, flašama i čašicama različitih alkoholnih pića. Njegova strast prema alkoholu bila je duboko ukorenjena, a njegova sposobnost da popije velike količine alkohola bila je gotovo legendarna u krugu prijatelja. Međutim, nijedan od njih nije mogao predvideti da će se jedna sudbinska noć promeniti Mladenov život iz korena, prenos Naj žena.

Te večeri, Mladen je popio više nego obično, a povod je bio slavlje u Aranđelovcu. Bilo je prošlo deset godina otkako se razveo od svoje supruge, a na toj istoj slavi sreo je svoju bivšu svastiku, rođaku svoje bivše žene. Nakon nekoliko čašica alkohola, razgovor između Mladena i bivše svastike počeo je postajati sve intimniji. Možda je to bila kombinacija emocija, alkohola i sudbine, ali na kraju te noći Mladen i bivša svastika su doneli iznenađujuću odluku - odlučili su se venčati.

Mladenci / ilustracija
Mladenci / ilustracijafoto: Profimedia

Kada se ova vest proširila po mestu, rodbina i prijatelji Mladena su bili u potpunom šoku. Nisu mogli da veruju da se nešto takvo zaista dogodilo. Kako su dolazili do saznanja o Mladenovoj iznenadnoj odluci, izražavali su nevericu i neverovatno iznenađenje. Ali ono što je najviše iznenadilo sve, bilo su reči koje je Mladenova majka uputila svom sinu.

Mladenova majka, starija gospođa koja je svoj život posvetila brizi o sinu, nije mogla sakriti svoju zabrinutost i tugu. Bez obzira na sve Mladenove mane i slabosti, ona ga je volela duboko i neizmerno. Kada je saznala za njegovu odluku da se oženi bivšom svastikom, nije mogla da obuzda svoje emocije. Suze su joj krenule niz obraze dok je izgovarala reči koje će Mladen dugo pamtiti.

"Sine," rekla je tiho i s bolom u očima, "želim ti sreću u životu, ali nisam sigurna da je ovo pravi put. Molim te, razmisli ponovo pre nego što doneseš konačnu odluku."

Ove reči Mladenove majke nisu bile osuđujuće, već ispunjene brigom i pažnjom prema svom sinu. Njegova odluka je ostavila sve u šoku, ali jedino je majka uspela izraziti duboku zabrinutost i brigu za njegovu budućnost.

Mladen je ostao zatečen, ali osećao je težinu majčinih reči. Iako se odlučio za brak sa svojom bivšom svastikom, ove reči su mu ostale urezane u pamćenju kao podsetnik da ljubav ne bi trebalo da bude zasnovana na trenutnom stanju uma ili alkoholu, već na istinskim osećanjima i razumu. Ovaj neobičan događaj ostavio je dubok trag u Mladenovom životu, podsećajući ga da donosi odluke pažljivo i promišljeno, bez obzira na to koliko bio zanesen trenutkom.

"Dušmani žele da vas rastave. Vi ste kao stvoreni jedno za drugo. Želim vam svu sreću, a na zle jezike ne obraćajte pažnju", ponavljala je Mladenova majka te reči u svojoj glavi dok je gledala svog sina i njegovu novu suprugu kako izgovaraju sudbonosno "da" na venčanju. Njen glas bio je ispunjen brigom i željom za sreću svog sina, ali duboko u sebi osećala je i strah da će ova brza i impulzivna odluka doneta pod uticajem alkohola imati posledice.

Uskoro nakon venčanja, stvari su počele naglo i dramatično da se menjaju. Mladen se probudio iz euforije venčanja i počeo shvataati da je odluka koju je doneo bila ogromna greška. Njegova nova supruga, čiji je karakter tokom braka postao vidljiviji, pokazala se kao teška i zahtevna osoba, s kojom je teško komunicirati. Umesto harmoničnog i srećnog braka, Mladen se osećao kao da je upao u zamku.

Njihove razlike u stavovima, interesima i načinima života postajale su sve očiglednije svakog dana. Svađe su postajale učestalije, a komunikacija je postajala sve teža. Mladen je bio zarobljen u braku koji nije želeo i nije znao kako da se nosi sa situacijom. Bio je suočen s teškim izborom između ostanka u braku koji mu nije donosio sreću ili odlaska i suočavanja s posledicama razvoda.

Njegova majka, koja je bila prisutna tokom venčanja, nije mogla sakriti svoju zabrinutost. Sećala se svojih reči upućenih sinu i osećala je duboku tugu što se njen strah ostvario. Međutim, njen odnos prema sinu nije se promenio. I dalje ga je podržavala, slušala ga i pružala mu utehu koliko je mogla.

Mladenova priča služi kao podsetnik da ljubav ne može biti zasnovana samo na trenutnom osećaju ili impulsivnoj odluci. Da bi brak bio uspešan, potrebno je mnogo više - razumevanje, komunikacija, kompromisi i zajednički rad na rešavanju problema. Mladen je naučio na teži način da brak zahteva ozbiljnu pripremu i promišljenu odluku. Sada je suočen s izazovom rešavanja svojih problema u braku ili odlaskom, ali bez obzira na ishod, naučio je vredne lekcije o ljubavi i odgovornosti.

Na kraju, nakon dugih rasprava, Mladen i njegova supruga su se dogovorili da se ipak raziđu. Iako je bila teška odluka, svi su se složili da je to najbolje rješenje za njih. Rodbina i prijatelji su bili sretni što su Mladen i bivša svastika napokon rešili svoje probleme, te da se život nastavlja dalje.

Ali je Mladenova majka to najgore podnela. Jedva je preživela težak srčani udar i odlučila je da prekine komunikaciju sa svojim sinom, jer, kako kaže, obrukao je za ceo život, a na kraju nije ostao sa tom osobom, prenosi Naj žena.

Bonus video:

00:14

OKO RAŽNATOVIĆEVE SVASTIKE SAM RASKOŠ! Evo kako se odmara Nataša Rodić u Turskoj! (VIDEO)

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.