SARA JE DEVOJČICA VELIKOG SRCA: Počelo je od JEDNE KOZE, a danas joj je dvorište puno NAPUŠTENIH ŽIVOTINJA (FOTO)
Životinje / Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

BRAVO!

SARA JE DEVOJČICA VELIKOG SRCA: Počelo je od JEDNE KOZE, a danas joj je dvorište puno NAPUŠTENIH ŽIVOTINJA (FOTO)

Sara Panić (11) iz Osnovne škole "Hajduk Veljko" u Zaječaru usvaja životinje koje su prepuštene same sebi

Objavljeno:

Napuštene životinje u Zaječaru lako mogu dobiti novog vlasnika i krov nad glavom ako na njih naiđe Sara Panić, devojčica velikog srca koja je odlučila da svoju svakodnevnicu ispuni brigom o životinjama, najpre onim kojima je briga najpotrebnija.

Sara Panić (11) iz Osnovne škole "Hajduk Veljko" u Zaječaru usvaja životinje koje su prepuštene same sebi, donosi ih u svoje dvorište i o njima sa puno ljubavi svakodnevno brine. Počevši od koze i mačke, danas Sarino dvorište izgleda kao pravi zoološki vrt.

O njenom humanom hobiju piše Fejsbuk stranica "Zanimljivo".

"Veliko srce ove devojčice koja je do sada udomila i othranila na desetine napuštenih životinja naišlo je na oduševljenje meštana ovog kraja.

Prve životinje koje je donela na imanje bile su koza i mače, a zatim je usledilo usvajanje svih onih životinja koje su bile prepuštene same sebi bez doma i hrane. Danas je najradosnija što ima svog konja, a njeno dvorište podseća na mali zoološki vrt.

Poštovana Sara, svaka vam čast", piše u opisu Sarinih fotografija sa životinjama - konjem i psom.

"Saro hvala"

Ispod ovih fotografija, mnogi su se javili kako bi iskazali poštovanje maloj a velikoj Sari.

"Dok nam deca pokazuju empatiju i veličinu, opet će biti tamo neki komšija kome će sve to smetati. Veliki naklon za Saru. Bravo srećo!", "Saro hvala", "Veliko je tvoje srce", "Verujem da se sve, pa i odnos prema životinjama uči u porodici. Bravo!, "Divna i plemenita devojčice, ponosu ljudskog roda, premalo je takvih osoba kao sto si ti, na sreću ima ih još! Želim da ti niko ne ospori velikodušnost i ljubav prema živim bićima", bili su samo neki od komentara ispod ove Fejsbuk objave.

Bonus video:

10:18

ČIKA SLAVKO RASKRČIO DEPONIJU I OTVORIO ZOO VRT! Hteo da se deca zaljube u životinje, a za 25 godina nije naplatio NIJEDNU kartu

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.