"TI SI KOPILE, NEĆEŠ MOĆI DA VOLIŠ SVOJE DETE JER SI USVOJENA" Dorotea otvorila dušu, svaka reč BOLI!
Dorotea Despotović, Foto: TIKTOK/DESPO7OVICI/SCREENSHOT

ISPOVEST

"TI SI KOPILE, NEĆEŠ MOĆI DA VOLIŠ SVOJE DETE JER SI USVOJENA" Dorotea otvorila dušu, svaka reč BOLI!

Ispovest Dorotee Despotović je i priča o velikoj ljubavi njenih roditelja

Objavljeno:

Deca koja su usvojena nažalost izložena su negativnim komentarima okoline. Uverila se u to i Dorotea Despotović koju su pre 22 godine usvojili Vesna i Goran Despotović.

Dorotea Despotović kaže da, dok je odrastala, nije slušala negativne komentare o sebi- zbog činjenice da je usvojena. To se promenilo nakon što je srela sadašnjeg muža pa pojedini ljudi iz njegovog okruženja upućuju neprimerene reči.

"Na Instagramu sam dobijala strašne uvrede- da sam kopile, da imam sindrom usvajanja i da moje dete neće biti voljeno, da ću ja to preneti na svoje dete. Nije me to povređivalo, ali moju mamu je strašno povredilo. Plakala je dva dana", ispričala je Dorotea Despotović u emisiji "Blic žena studio".

Dorotea Despotović
Dorotea Despotovićfoto: teadespotovic / Instagram

Njen suprug sa kojim ima 14-mesečnu ćerku Emiliju, nikada nije imao bilo kakav negativan komentar o tome da je ona usvojena, naprotiv, priželjkuje da sa njom kroz desetak godina usvoji dete.

Ispovest Dorotee Despotović je i priča o velikoj ljubavi njenih roditelja i usvajanju kao novoj šansi, novom početku i jednoj prelepoj stvari, kako je ona to opisala.

Gosti u studiju bili su i njeni roditelji Vesna i Goran Despotović koji su svojoj ćerki obezbedili porodicu, "pružili ljubav, podršku, savete". Dok su govorili o svom iskustvu, navirale su emocije, a ono što rekli o svojoj ćerki je i više od ljubavi.

Bonus video:

01:03

PRESELA JOJ DOMOVNICA Deka Veršegi o kome bruji Srbija u studiju Kurir TV.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.