DANAS ĆE MOĆI LAKŠE DA SE DEIŠE I DA SE UŽIVA U LEPOM VREMENU: Evo u kojim delovima zemlje je moguć PLJUSAK
Leto, Foto: Emilija Jovanović

RHMZ

DANAS ĆE MOĆI LAKŠE DA SE DEIŠE I DA SE UŽIVA U LEPOM VREMENU: Evo u kojim delovima zemlje je moguć PLJUSAK

Najniža temperatura biće od 12 do 18, najviša od 25 do 28 stepeni

Objavljeno:

U Srbiji će biti promenljivo oblačno vreme, ujutru i pre podne na jugu i istoku zemlje će biti kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, a od sredine dana i u ostalim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura biće od 12 do 18, najviša od 25 do 28 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno vreme, sredinom dana i posle podne u pojedinim delovima grada moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak. Duvaće slab i umeren vetar. Najniža temperatura biće od 15 do 17, najviša oko 28 stepeni.

1 / 3 Foto: Nenad Kostić

U Srbiji će od nedelje do 23. septembra biti promenljivo oblačno i toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima. U većini mesta biće od 28 do 32 stepena, a najtopliji dani biće ponedeljak i utorak. U nedelju i ponedeljak padavine se očekuju jedino u brdsko-planinskim predelima i na istoku zemlje, u utorak u drugom delu dana na severu i zapadu Srbije, a u sredu i subotu u svim predelima.

Biometeorološka prognoza za subotu, 16. septembar:

Meteorološke prilike će biti povoljne za osobe sa hroničnim oboljenjima, a oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Moguće meteoropatske reakcije su pospanost i pad koncentracije.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.