ZAPAMTITE REČI OVE MOLITVE PRESVETOJ BOGORODICI: Izgovara se sredom i ima baš JAKO ZNAČENJE
Foto: Profimedia

SPC

ZAPAMTITE REČI OVE MOLITVE PRESVETOJ BOGORODICI: Izgovara se sredom i ima baš JAKO ZNAČENJE

Ove moćne reči izgovorite večeras pred spavanje

Objavljeno:

Molitva Bogorodici koja se izgovara sredom.

Ove moćne reči izgovorite večeras pred spavanje.

Preblagoslovena Bogorodice, Ti si uzdanje moje, Ti si mi tvrda stena i milo nadanje i sklonište za spasenje, jer sam iznemogao od napada strasti mojih. Spasi me od svih neprijatelja koji gone dušu moju i love je raznim iskušenjima. Na putu ovom po kojem idem mnoga osećanja obuzeše me, mnoge sablazni, mnoge neugodnosti, mnoge, mnoge laži. Mnoge slabosti duševne i telesne uhvatiše me, te stalno upadam u grehe, i već ja, okajani, stekoh osećanja zloga duha, vezan sam i oni me drže, i šta da radim očajan, ja ne znam?! Ako želim da se pokajem, bezosećanjem i tvrdoglavošću vezan sam, ako počnem da plačem, nemam smirenja srdačnog, i ni jedna kap suze ne pojavi se. Avaj pokajanja moga! Avaj bede moje! Avaj ništavila moga!

Ruke, Prsti, Molitva
foto: Profimedia

Kome ću pribeći za učinjene prestupe, osim k Tebi Presveta Majko Gospoda i Spasa našega. Svima koji su bez nade Ti si jedina Nada, Tvrđava i Zaštitnica, i zato se Tebi oni obraćaju! Ne odbacuj ni mene grešnoga, Tebe sam našao kao jedinu utehu u životu mome. Presveta Bogorodice, Djevo Marija, k Tebi jedinoj u svakoj muci prilazim sa slobodom. Ne zaboravi me u životu ovom, a u dan smrti moje dođi mi u pomoć, Pomoćnice moja, da se neprijatelji moji postide kada Te ugledaju, i da blagodaću Tvojom budu pobeđeni, Vladičice i Posrednice u spasenju mome. Amin!

Bonus video:

05:18

ČUDOTVORNA IKONA BOGORODICE TROJERUČICE U VAZNESENJSKOJ CRKVI: Vernici širom Srbije dolaze da se poklone ikoni sa Hilandara

(Espreso/hramsvetogsave.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.