FOTKA LEGENDARNOG TRENERA: Trenirao je žestoke momke, a ovako je izgledao u 8. deceniji života (FOTO)
Foto: Facebook / Legende devedesetih

legende

FOTKA LEGENDARNOG TRENERA: Trenirao je žestoke momke, a ovako je izgledao u 8. deceniji života (FOTO)

Ćita je tokom svoje karijere dobio pun džak medalja, plaketa, diploma, ali većinu nije zadržao jer je sve podelio prijateljima kojih ima mnogo
Objavljeno: 22:13h

Miroslav Ćita Ćitaković, poznat je kao naš legendarni rvač koji je trenirao najsnažnije momke Jugoslavije. Preminuo je u februaru ove godine.

NIKAD VIĐENA FOTKA GIŠKE I JOKSA NAKON NAJŽEŠĆE TUČE 90-ih! Poziraju sa Branom Mićunovićem nakon 60 minuta SUROVIH BATINA! (FOTO)

Njegovu školu su prošli svi najžešći momci koji su postajali šampioni beogradskih fer tuča, od Ljube Zemunca i Ćente, preko nove Kristijana i novijih generacija.

Bio je STRAH I TREPET u Zemunu, družio se s Legijom i Kristijanom, a NIKO NIJE ČUO ZA NJEGA! (FOTO)

Ceo život proveo je na Savi. Pored toga što je bio sportista, pojavio se i u filmovima: “Čudo”, “Bolani Dojčin”, “Zakletva” i “Karađorđeva smrt”.

Ćita je tokom svoje karijere dobio pun džak medalja, plaketa, diploma, ali većinu nije zadržao jer je sve podelio prijateljima kojih ima mnogo. Ta priznanja i novac za njega nikada nisu imali neku vrednost i nisu ga zanimale.

Ekskluzivna, nikada objavljena KNELETOVA fotografija! POSETIO JE JEDNO OD NAJSVETIJIH MESTA! (FOTO)

BAHANALIJE, PERVERZIJE: A kako su BG krimosi čekali Novu godinu? (FOTO)

Govorilo se: nisi mogao da budeš poštovan na ulici ako nisi prošao Ćitinu školu. Ljudi su dolazili na treninge čak i ako ne vežbaju, bilo je bitno da bar budu viđeni kod njega.

OVAKO LEGIJA GRMI U NOĆNIM KLUBOVIMA! Nikad viđene fotke kralja podzemlja! (FOTO)

I danas njegovi nekadašnji učenici danas uče nove generacije pokazujući im treninge snage i izdržljivosti na obali Save.

Nedavno je na FB stranici Legende devedesetih osvanula njegova fotografija, pa je jasno da i dalje uživa poštovanje mnogih.

(Espreso.co.rs / Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.