POČINJE TREĆA SEZONA EMISIJE „KOJEKUDE PO SRBIJI“! Nove zanimljive priče o našoj zemlji, istoriji i tradiciji
Foto: Promo

KURIR TV

POČINJE TREĆA SEZONA EMISIJE „KOJEKUDE PO SRBIJI“! Nove zanimljive priče o našoj zemlji, istoriji i tradiciji

„Kojekude po Srbiji“ ostaje beg od svih šablonskih emisija

Objavljeno:

Ove jeseni na Kurir televiziji očekuje vas i treća, još uzbudljivija sezona emisije „Kojekude po Srbiji“ s Vukašinom Grozdanićem, a već u nedelju u 16.30 možete pogledati prvu epizodu nove sezone formata koji se razlikuje od svih dosadašnjih putopisnih emisija.

Kako najavljuje autor i voditelj ove putopisne emisije Vukašin Grozdanić, planovi su isti i u predstojećoj sezoni – prikazati zanimljive ljudske priče, lepote, nepravde, neobičnosti, ljude koji su koračali i koji koračaju Srbijom. Sebi i u novim epizodama stavlja za cilj da ide tragom priča, da zaviri u svako selo i ispod svakog kamena kako bi čuo ljude koji imaju znanje, koji su puni snova i nadahnuća.

„Kojekude po Srbiji“ ostaje beg od svih šablonskih emisija, s obzirom na to da ni sam autor često ne zna koji putevi će se stvoriti u njegovim mislima, gde će ga odvesti priča, kao i kako će je realizovati i ekranizovati. Naziv emisije opravdaće i time što će se prisećati dosadašnjih sagovornika, povlačiće paralele i odlaziti u digresije.

Kojekude po Srbiji
foto: Promo

Emisija će se i u novoj sezoni emitovati u dobro poznatom terminu, nedeljom u 16.30, odmah nakon dobrog nedeljnog porodičnog ručka, kada gledaoci imaju priliku da se odmore, ispričaju s najbližima i uz kafu pogledaju edukativno-humoristički program koji priređuje Vukašin Grozdanić.

Počevši od 17. septembra svake nedelje na Kurir televiziji očekuju vas nove zanimljive priče o našoj zemlji, tradiciji i istoriji koje će na jedinstven i zabavan način dočarati Vukašin Grozdanić.

Ne propustite prvu epizodu u novoj sezoni emisije „Kojekude po Srbiji“ sa Vukašinom Grozdanićem u nedelju u 16.30 samo na Kurir televiziji!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.