FILIPU IZ ČAČKA GRK KAMIONOM RAZLUPAO AUTO NA PARKINGU! Način na koji se sve rešilo ga je potpuno IZNENADIO (FOTO)
Filipov auto, Foto: RINA

sve može da se ereši mirnim putem

FILIPU IZ ČAČKA GRK KAMIONOM RAZLUPAO AUTO NA PARKINGU! Način na koji se sve rešilo ga je potpuno IZNENADIO (FOTO)

Filipa iz Čačka dožiceo je incident na letovanju u Grčkoj

Objavljeno:

Odmor sa porodicom Čačaninu Filipu Paunoviću pretvorio se u pravu agoniju kada je na parkingu hotela u centru grčkog Neos Marmarisa video svoj potpuno razlupan auto. Naime, kamion koji je ustovarao robu, tokom parkiranja udario je u automobil čačanskih tablica i tako mu naneo ogromnu materijalnu štetu.

- Pozvali smo policiju koja je došla na lice mesta. Za divno čudo vinovnik nije pobegao sa lica mesta, a sama reakcija Grka koji je izazvao nezgodu me je iznenadila, iskreno. Prihvatio je krivicu bez problema i ubedio me da će sve proći u najboljem redu, auto će biti brzo servisiran. Popunili smo evropski izveštaj i razišli se kao ljudi - kazao je Filip za RINU.

Uništen automobil
Uništen automobilfoto: RINA

Imajući u vidu neka svoja prethodna, ali i iskustva svojih prijatelja u sličnim situacijama Filip je ostao pozitivno iznenadjen kako se ovaj incident završio.

- Dalje je sve preuzelo njihovo osiguranje, čekamo samo da stignu delovi i da krenemo nazad. I dalje sam zbunjen njhovom ljubaznošću, jer znam da kod nas uvek se nedugo i naširoko ispravlja "kriva Drina" oko toga ko je kriv, a neretko vinovnici i pobegnu sa lica mesta - ističe Paunović.

1 / 2 Foto: RINA

Iako je u prvi mah bio šokiran zbog situacije koja ga je zadesila, Filip ističe da se kući u Srbiju ipak vraća sa novom spoznajom o grčkoj ljubaznošću i bratskom odnosu prema Srbima.

Bonus video:

00:15

Udes kod Svrljiga

(Espreso / Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.