"Pilot je prekasno primetio voz"! Na današnji NATO bombe su pogodile most na Grdeličkoj klisuri i UBILE 55 LJUDI! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

DA SE NE ZABORAVI!

"Pilot je prekasno primetio voz"! Na današnji NATO bombe su pogodile most na Grdeličkoj klisuri i UBILE 55 LJUDI! (VIDEO)

„Pilot je pri uništavanju mosta prekasno primetio voz“. To je bilo obrazloženje zvaničnog predstavnika iz NATO-a.
Objavljeno: 13:59h

2.500 ljudi, od čega 557 civila, dok je oko 12.500 ranjeno. poginulo je u toku 78 dana intezivnih vazduhoplovnih udara.

NATO bombardovanje SRJ, trajala je bez prekida 11 nedelja, oštećena je ili uništena infrastruktura, privredni objekti, škole, zdravstvene ustanove, medijske kuće, spomenici kulture, poljoprivreda, a značajno je narušena životna sredina SRJ.

NATO ŽRTVE DOBIJAJU SPOMENIK Vučić potvrdio: To je naš dug prema njima!

Iako je NATO više puta demantovao da namerno gađali civile i civilne objekte, jedan od najtežih napada, ili kako su oni to nazivali "kolateralnih šteta" jeste i napad na Grdeličku klisuru.

foto: Wikipedia

Na današnji dan, 12. aprila 1999. godine, pilot NATO-a je lansirao dva projektila na voz, u prelasku mosta u Grdeličkoj Klisuri, u južnoj Srbiji.

Posetili smo najtužniji zid u Srbiji: OD OVIH SLIKA SA KOSOVA SVAKOG SRBINA ĆE ZABOLETI DUŠA! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Tom prilikom poginulo je 55 civila i uništen je voz. NATO je insistirao da je most legitimni vojni cilj, kao ključna saobraćajna veza za snabdevanje jugoslovenskih snaga na Kosovu i Metohiji. Pilot je pri uništavanju mosta prekasno primetio voz“. To je bilo obrazloženje zvaničnog predstavnika iz NATO-a.

Najstrašnije od svega jesu snimci koji su dostupni na Jutjubu, a koji podsećaju na ovu ogromnu tragediju!

Naime, na ovom snimku vidi se gotovo potpuno spaljen voz, ali izvlačenje tela stradalih u ovom vozu.

Da se ne zaboravi!

(S. T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.