"MISLIM DA ME ISKORIŠĆAVA": Srbin se požalio da mu je devojka SPONZORUŠA, pa dobio savete koje NIJE OČEKIVAO
Foto: Profimedia

potražio savet na internetu

"MISLIM DA ME ISKORIŠĆAVA": Srbin se požalio da mu je devojka SPONZORUŠA, pa dobio savete koje NIJE OČEKIVAO

Jedan Srbin požalio da na devojku sponzorušu i ubrzo su mu priskočili ljudi u pomoć

Objavljeno:

Večita polemika ko je sponzoruša, ko papučar u vezi i da li bi parovi trebalo ravnopravno da dele račune, nepresušna je tema. Ko su danas sponzoruše u Srbiji i šta da radite ako se nađete sa nekom u vezi?

Upravo se u tome zapitao jedan Srbin koji je anonimno potražio pomoć ostalih na Internetu. Kako se požalio, on misli da mu je devojka sponzoruša i da ga iskorišćava.

"Jednom sam se baš naljutio jer je rekla da će ona platiti odlazak u bioskop a nije. Nije da baš nikad ne plati al' recimo u 95% slučajeva ja sve platim. Ona kaže da će platiti pa ja na kraju moram da platim jer ona 'nema'. Toliko sam se naljutio da nedelju dana nismo pričali, i nisam se javljao pa me našla sa društvom u kafiću i sela tu s nama samo tako", izjadao se Srbin.

Savete koje je dobio bili su raznoliki, od onih kontruktivnih, pa sve do negativnih kritika i pošalica.

Par / Ilustracija
Par / Ilustracijafoto: Profimedia

I dok su jedni smatrali da treba odmah da raskine sa njom, drugi su mu savetovali da sledeći put "zaboravi" novčanik kod kuće. Jedan korsnik ga je kritikovao da nije problem u njoj, već je on "simpara". Inače, reč simpa preuzeta iz engleskog govornog područja podrazumeva osobu koja slabije "kapira" stvari.

"Vidi brate, ima žena, stvarno ima žena toliko da to nije realno", "Ostavi je", "Ima curu, ima pare, a žali se", bili su samo neki od komentara, dok se jedan osvrnuo kako je to bilo ranije:

"Plaćati sve devojci je u moje vreme bilo najnormalnija stvar. A za nas koji smo to sebi mogli da priuštimo su se lepile svakakve devojke te smo imali zaista dobar izbor partnera. Postoje mnogo važnija pitanja od toga da li ti plaća kafu: Da li ti se seti rođendana? Da li je uvek tu za tebe kad je teško? Da li poštuje tvoje društvo, tvoje roditelje? Da li je uvek iskrena ili te laže i vara? Da li ti se nasmeje kad se sretnete?"

Bilo je i onih koji nisu smatrali da je u pitanju sponzoruša, već samo nekultura.

Bonus video:

11:44

Koliko je tesko danas biti sponzorusa na Balkanu?

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.