PEKAR IZ KRALJEVA TVRDI DA JE MUŠTERIJAMA PRODAVAO TESTO U KOJE JE "POVRATIO"? Bizaran snimak kruži mrežama
Foto: Printscreen/TikTok

snimak koji je zgrozio srbiju

PEKAR IZ KRALJEVA TVRDI DA JE MUŠTERIJAMA PRODAVAO TESTO U KOJE JE "POVRATIO"? Bizaran snimak kruži mrežama

Kako je naveo muškarac sa snimka koji tvrdi da je pekar, sve se odigralo u Kraljevu

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Tik-Tok, pojavio se bizaran snimak na kojem jedan državljanin Srbije tvrdi da se ispovraćao u testo za hleb i peciva, a, koje je kasnije iskoristio za prodaju građanima.

Snimak u kojem nema jasnog konteksta kako i zbog čega je došlo do ove teme u razgovoru, pojavio se na Tik-Toku, te ga je potrebno uzeti sa rezervom u slučaju da je sve kreativno poigravanje sa istinom zarad klikova ili za verbalno prepucavanje sa drugim tiktokerom.

TikTok
TikTokfoto: Prfomedia

Kako je naveo muškarac sa snimka koji tvrdi da je pekar, sve se odigralo u Kraljevu, gde je , kako je ispričao, nakon pijane noći po dolasku na posao, pod naletom mučnine svu hranu koju je pojeo, ispovraćao u mikser pun testa. Sam snimak počinje sa uvodom u to šta su on i prijatelj radili pre navodnog nemilog događaja.

Bizarne tvrdnje o radu pekara

-Imam pekaru tu u Kraljevu, u Srbiji. Kako šta radim, zarađujem pare od vas gladnih ljudi. Jedno veče, pozove me jedan prijatelj na večeru. Odemo mi, naručimo roštilj, jeli smo dobro, popili pivo, pa vino, okrenuli, pa ušli u još jedan kafić, ponapijali se. Ja odem u moju pekaru, radionicu, vidim kako mešalica meša testo za hleb - započeo je svoju bizarnu priču.

Kako tvrdi, u trenutku kada je pomirisao testo, slošilo mu se i povratio je u mikser pun testa.

- I meni počne da bude muka, da mi se vrti u glavi. Ja onako iznad mešalice i ono kako onaj miris testa i to, ispovratim se ja. Sve ono meso što sam pojeo, roštilj, meso, šnicla, ćevapi, pljeskavica, karađorđeva šnicla, sve unutra. Šta da idem, da bacim, to je puno testa. Dok se to napravi, prođe noć i kasnim za ujutru da prodajem. I ništa, pustim ja tako - nastavio je on svoju bizarnu priču.

Pekar
Pekarfoto: Printscreen/TikTok

Prodavao testo sa povraćkom unutra?

Kulminacija je usledila unutar same pekare, kada je, prema njegovim tvrdnjama, u objekat došla mušterija koja je oduševljena "hlebom sa mesom", tražila da kupi još.

-Sutradan, dođu ljudi da kupuju hleb i peciva od tog testa. Dođe jedna gospođa malo kasnije, kaže: "Dobar dan, jel imate još hleba sa mesom?"

Kaže prodavačica: "Kakav hleb sa mesom?"

- Pa ono što smo jutro kupili, onaj hleb sa mesom, jako je bio ukusan. Prvi put smo ga probali, jako je bio ukusan. Da li imate još takvog?

Prodavačica nema pojma, kaže "Nemamo mi više to tako". "Šteta - kaže. Eto, završio sam", rekao je on na kraju bizarnog snimka za koji nije poznato ni da li se zaista odigrao u Kraljevu, ali ni da li je on uopšte učinio ono što tvrdi.

Bonus video:

02:18

Humana akcija niške pekare Ako si gladan, posluži se

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.