MAJI JE OTAC PREMINUO NA ODMORU U GRČKOJ, A ZBOG POTEZA GORDANE PLAČE REGION: Oglasila se javno
Grčka / Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

zahvalnost

MAJI JE OTAC PREMINUO NA ODMORU U GRČKOJ, A ZBOG POTEZA GORDANE PLAČE REGION: Oglasila se javno

Maja koja trenutno letuje u Grčkoj unutar Fejsbuk grupe "Grčka Info" želela je javno da se zahvali Srpkinji koja se njoj i njenoj porodici našla onda kada im je pomoć bila najpotrebnija

Objavljeno:

Ljudi koji nam se nađu u teškim trenucima su osobe koje zauvek ostanu u lepom sećanju i kojima se po nekom pravilu, dugo zahvaljujemo na njihovoj požrtvovanosti. A jedna Maja imala je potrebu da zahvalnost napiše javno, na internetu.

Maja koja trenutno letuje u Grčkoj unutar Fejsbuk grupe "Grčka Info" želela je javno da se zahvali Srpkinji koja se njoj i njenoj porodici našla onda kada im je pomoć bila najpotrebnija - onda kada su se lekari borili za život njenog oca. Iako nažalost, otac nije preživeo, Maja je imala potrebu da se zahvali jednoj Gordani.

"Zahvalila bih se Gordani Gavrić iz Nea Kalikratije i doktorima iz bolnice u Poligirosu koji su na sve načine pokušali da spasu život mome ocu. Nažalost nisu uspeli, tata je preminuo u Grčkoj koju je jako voleo. Gordani Gavrić hvala na požrtvovanosti, nikada je nećemo zaboraviti", napisala je ona u svojoj objavi u ovoj Fejsbuk grupi.

"Ljudski je pomoći"

U komentarima ispod ovog posta, mnogi su Maji izjavili saučešće zbog gubitka njenog oca. A onda se javila i sama Gordana.

Objava na Facebook grupi Grčka Info
Objava na Facebook grupi Grčka Infofoto: Printscreen/Facebook/Grčka Info

"Ljudski je pomoći Majo moja. Dali smo sve od sebe i doktori i ja, borili smo se od početka do kraja, ali nažalost izgubismo bitku odnosno tvog predivnog tatu. Neka ga čuvaju nebeski Anđeli jer i on je bio jedan od njih. A vama porodici neka Bog podari snage da izdržite taj nikad nenadoknadivi gubitak. Majo moja, bilo nam je svima jako stresno, ali uz Božiju pomoć mi smo izdržali ali tata nije", napisala je Gordana.

Inače, Gordana Gavrić iz Republike Srpske je gospođa koja je zbog rata, zajedno sa suprugom Željkom otišla u Grčku. Sa malim sinom Branislavom koji je tada imao 9 godina krenuli su prvo u Beograd, pa u grčku ambasadu po vizu. Danas žive u Nea Kalikratiji i kako kažu Srbi ona je "dobri duh" ovog mesta.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.