NESTALA KRISTIJANA SAMA SE JAVILA POLICIJI: Devojčica je dobro, ovo su svi detalji
Kristijana Aleksandrov, Foto: Društvene mreže

potraga

NESTALA KRISTIJANA SAMA SE JAVILA POLICIJI: Devojčica je dobro, ovo su svi detalji

Kristijana je nestala pre gotovo mesec dana, kada je u ranim jutarnjim časovima pobegla sa svojim drugom od kuće

Objavljeno:

Maloletna Kristijana Aleksandrov (13) čiji je nestanak prijavljen 4. avgusta, a čija majka je 26 dana od nestanka ponovo apelovala da se njeno dete pronađe, javila se policiji. Kako "Blic" saznaje, devojčica je dobro i sama se javila policiji.

Kristijana je nestala pre gotovo mesec dana, kada je u ranim jutarnjim časovima pobegla sa svojim drugom od kuće. Kako je njena majka tada rekla, devojčica je iz kuće uzela 300 evra i od tada joj je gubi svaki trag. Njen drug se pojavio, ali ona ne.

- Nema mi deteta već 26 dana, ni traga ni glasa od nje. Ne znam je li živa ili mrtva - rekla nam je očajna majka Vanja Aleksandrov pre dva dana.

Ona je apelovala da joj se javi bilo ko, ako zna gde se nalazi njena ćerka.

- Stalno zovem policiju, pitam da li se zna nešto novo. Još na početku sam dobijala dojave da je viđena na raznim mestima, ali gde god smo otišli nje više nije bilo. Poslednje što sam čula je da je viđena u Palanci, celu smo je pretražili, mog deteta nema - rekla nam je zabrinuta majka koja je bila u strahu da li joj je dete živo.

Ona je u razgovoru za "Blic" molila i apelovala da se javi svako ko zna gde je Kristijana.

- Obratili smo se i organizaciji Igora Jurića, nema koga nismo zvali, tražili, pitali. Molim sve da mi jave ako je negde vide ili su čuli gde je, samo da znam da je živa - ponavljala je Vanja Aleksandrov.

Kako je potvrđeno za "Blic", nakon najnovijeg apela njene majke, Kristijana se sama javila u policiju, rekla da je dobro i prema nezvaničnim saznanjima navela bizarne i dosta nerazumne razloge svog nestanka.

Nestajala i pre, ali bi se brzo vraćala

Podsetimo, Kristijana je pobegla sa svojim drugom Vladimirom, a uzeli su iz kuće 300 evra.

- Ušao je, probudio je i za pet minuta ih već nije bilo - rekla nam je tada Vanja.

Ona je odmah krenula u potragu za nestalom ćerkom, pa je u jednom trenutku uspela i da je vidi kod Železničke stanice, ali su je Kristijana i Vladimir videli i pobegli.

Devojčica je, prema rečima njene majke i ranije odlazila od kuće, ali se uvek vraćala, što sada nije bio slučaj.

Bonus video:

01:37

POLICIJA OČISTILA SUBOTICU OD ILEGALNIH MIGRANATA! Mesecima boravili u kampovima, pronađene automatske puške, pištolji i municija!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.