SKORO DVA MESECA NI TRAGA OD DRAGANA: Njegova ćerka neutešna! "Želim da sahranim svog oca onako kako to dolikuje"
Dragan Marinković, Foto: Privatna arhiva

POTRAGA

SKORO DVA MESECA NI TRAGA OD DRAGANA: Njegova ćerka neutešna! "Želim da sahranim svog oca onako kako to dolikuje"

Građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Draganu Marinkoviću, neka se jave porodici na sledeće brojeve – 0611500908, 0658283553 ili 0112518563

Objavljeno:

Dragan Marinković (62) nestao je 17.jula, nakon što se iz Rakovice uputio u Batajnicu kod ćerke, a njegova neutešna porodica još uvek nema nikakvu informaciju o njegovom nestanku.

Kako kaže njegova ćerka Dragana, zajedno sa porodicom pretraživala lokacije za koje su sumnjali da se njen otac tamo nalazi, ali od Dragana nije bilo ni traga ni glasa.

"Od policije nemamo apsolutno nikakvu informaciju, čim ih pitamo šta se dešava, oni nam uvek odgovore: "Čim nešto saznamo, javićemo vam". Sa druge strane ono što smo mi sami pokušali, jeste da ga tražimo na lokacijama za koje smo pretpostavljali da se tu nalazi, ali nismo uspeli da ga pronađemo. Što se tiče nadzornih kamera sa objekata na tim lokacijama, mi ne možemo da ih pregledamo sami kao fizička lica, oni su predati u nadležnost policije", kaže Dragana.

Budući da je Dragan dementan, postoji sumnja da je izašao na Ibarsku magistralu, seo u pogrešan autobus, a zatim otišao u neki od gradova u kojima idu autobusi.

"Pretpostavlja se da je poslednji put viđen u blizini restorana kod rakovačkog mosta. Tu se inače nalazi jedna autobuska stanica i postoji mogućnost da je on tu čekao autobus za Barajevo kako bi se vratio kući. Taj autobus posle staje na Ibarskoj magistrali. Ukoliko je on greškom sišao da čeka autobus na Ibarskoj magistrali, postoji verovatnoća, da je ušao u pogrešan u autobus i zalutao u neko dalje mesto, budući da na toj stanici staju autobusi za Lazarevac i za ostala mesta", sumnja Dragana.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Iako se Dragana nada da će uspeti da pronađe svog oca i da će se on vratiti živ i zdrav, vreme kako protiče budi joj slutnje na najgori mogući ishod.

"Moj otac je bolestan, on je imao teške probleme sa srcom i visokim pritiskom. On je pio psihijatrijske lekove, pio je lekove za demenciju i on bez tih lekova ne može. Ja iskreno ne verujem da je on negde živ, jer on ne može dugo vremena da izdrži bez tih lekova. Ukoliko se pronađe telo, ja želim da sahranim svog oca onako kako to dolikuje", priča potresno Dragana.

Građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Draganu Marinkoviću, neka se jave porodici na sledeće brojeve – 0611500908, 0658283553 ili 0112518563

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.