"SVAKI DAN KLEČIM I MOLIM SE BOGU!" Četiri meseca potrage za nestalim Stevanom iz Ćuprije, MAJKA U OČAJU JECA!
Nestao Stevan Aleksić, Foto: RINA/Privatna arhiva

misterija

"SVAKI DAN KLEČIM I MOLIM SE BOGU!" Četiri meseca potrage za nestalim Stevanom iz Ćuprije, MAJKA U OČAJU JECA!

Majka Dušica apeluje na sve da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Stevanu da jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona 061 60 57 532

Objavljeno:

Više od četiri meseca traje potraga za Stevanom Aleksićem Tošićem (21) iz Ćuprije koji je sa društvom 29. aprila bio na rođendanu i te večeri prema rečima očevidaca ušao u Veliku Moravu od kada mu se gubi svaki trag.

Njegova neutešna majka Dušica Tošić još uvek nema nikakve informacije o njemu, osim toga da je policija ponovo pretražila reku Veliku Moravu i okolni prostor u kome se pretpostavlja da je Stevan nestao ili se utopio.

"Prošla su četiri meseca od tragičnog nestanka mog sina. Policija je pretraživala prostor oko Velike Morave, ronioci su u vodi odradili svoj deo posla, ali kako kažu nema niti jednog jedinog traga, što je meni zaista čudno. Ovo je velika misterija. Kada se neko udavi, uvek nakon dva do tri dana pronađe se njegovo telo, međutim to nije i slučaj sa mojim sinom. Ne znam više šta da radim, očajna sam", priča potresno Dušica.

Rečna policija
Rečna policijafoto: Ana Paunković

Kako dodaje, svi građani Ćuprije kažu da je velika misterija da se ne može pronaći jedno dete toliko dugo vremena.

"On nije bio mali dečko, on je visok skoro 185 centimetara, krupan je i zaista mi je neverovatno. Ono što sam takođe čudno primetila jeste, da od trenutka kada su mediji počeli da pišu o Stevanovom nestanku, da su drugari počeli da izbegavaju mog mlađeg sina. Svi su mu okrenuli leđa i više niko ne kontaktira sa njim", kaže Dušica.

Kako dodaje, ostalo joj je samo da se moli i da čeka šta će se dogoditi. Zastrašujuća je celokupna situacija, suze za nestalim sinom su nezaustavljive, dok je nada jedina ostala.

"U kući na zidu stavljena je Stevanova fotografija. Okolo su ikone. Svaki dan se molim, svaki dan se nadam, da ću da čujem da su ga pronašli, da ću da saznam da je živ, da je pronađen... Klečim pred ikonama i molim se Bogu, da mi ga vrati živog i zdravog.", tvrdi Dušica Tošić.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, kako je ranije izjavila, Dušica sumnja da je njen sin kidnapovan. Tokom 2007. i 2008. godine, kako tvrdi, ona i njena porodica su imali probleme sa zelenašima. Godinama ih je policija čuvala od njihovog terora. Zbog toga ona sumnja da su oni odgovorni za nestanak njenog sina.

"Moj sin je živ sto posto. Jedno vreme je rečna policija tražila telo mog sina u Moravi. U međuvremenu su prestali da ga traže jer je nivo reke Morave dosta spao. Da se moj sin udavio i da je utopljen, njegovo telo bi do sada izašlo na površinu. Zbog toga je sumnjam da su mog sina kidnapovali ljudi sa kojima smo imali probleme. Oni ga drže već tri meseca negde i ja čvrsto verujem da je moj sin živ", ispričala je Dušica.

Kako dodaje, Stevan je bio uzoran sin. Radio je kao bravar i varioc. Bio je mnogo vezan za nju i svaki slobodan dan bi koristio da se viša sa njom. Bio je povučen i miran i nikada nije bio problematičan.

Dušica apeluje na sve da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Stevanu da jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona 061 60 57 532.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.