"ŽIVOT NAS ROBOVA": Zorica otkrila kako je ZAISTA raditi PREKO OKEANA, njenu ispovest MORATE PROČITATI (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/zorica.barth

na mrežama redovno deli svoje iskustvo

"ŽIVOT NAS ROBOVA": Zorica otkrila kako je ZAISTA raditi PREKO OKEANA, njenu ispovest MORATE PROČITATI (VIDEO)

Zorica radi 2 posla u Americi i ovo je njeno iskustvo

Objavljeno:

Zorica je sa Balkana jedna je od naših ljudi koji su stomakom za hlebom otišli u inostranstvo. Ona u Americi radi dva posla kako bi zaradila potrebnu sumu novca, a na društvenim mrežama je pokazala i kako izgleda njen jedan radni dan.

- Danas smo radili 13 sati, jutros sam se probudila u šest, oprala zube, spremila sam se. Sa bratom sam, našim novim autom, zajedno otišli na posao. Usput smo pokupili koleginice. Svi smo jako pospani i umorni zato što svi radimo po dva, neki čak i tri posla - rekla je ona dok je snimala prve jutarnje kadrove.

Kada je stigla na posao, objasnila je šta je imala od obaveza.

- Moramo da postavimo sve stolove, radimo kao serveri. Pojela sam vafl. Na kraju smene se radi obračun i sve se čisti, bila je baš gužva. Kada sam došla kuću uspela sam da odspavam čak 45 minuta i onda smo morali da krenemo na drugi posao - priča Zorica.

Kako je rekla, na drugom poslu radi u kuhinji, dok je njen brat server.

- Danas smo radili sve i svašta, bio je neki događaj. Desert je bio baš lep ali nisam jela ništa - ispričala je Zorica uz kadrove iz restorana.

Nakon ove objave, usledili su i komentari, a većina je zaključila da ona previše radi i da to nije život.

"Možeš odmah u zatvor, biće ti bolje jer je to gore od robije, a život je samo jedan" "Sad daješ zdravlje za pare, a za par godina ćeš te pare dati za zdravlje", "U Evropi nije normalno da radiš dva, tri posla. Zašto svi hoće da se presele u Ameriku?", neki su od komentara ispod ovog videa.

Na jedan od njih je Zorica i odgovorila, ali ironično.

- Sada ću vam ispričati kako to izgleda robovati u Americi za Amerikance, najgore mi je kada ujutru moram da popijem kafu jer bih najradije samo radila i ne bih uživala. Ne volim da kuvam za sebe, najbolje mi je da kuvam samo za druge. Smeta mi što sam ovde sa najboljom drugaricom, kao i sa bratom, radije bih sama robovala. Takođe imamo nekad slobodnog vremena i odemo na super izlete ali to mi je isto bezveze - rekla je ona i nastavila:

- Najgore od svega je što su stalno žurke svako veče izlazimo, plešemo, pijemo i uživamo a ja kao rob ne znam da uživam, i to mi je sve glupo. Imam dobru ekipu na oba posla i to mi se ne sviđa jer su ti robovi moja konkurencija, sve u svemu ovaj život robovanja mi se uopšte ne sviđa - rekla je ona ironično.

Ma džaba parti i sve kad svi znamo kako je kad se rade dva posla u jednom dana. Ne moraš da budeš ironična", "Bukvalno robuješ, curo, ali svako ima pravo izbora, pa srećno", komentarisali su i ovaj video korisnici TikToka.

Bonus video:

02:12

MIHAJLO NASTAVIO PORODIČNI POSAO OD KOGA KAŽE DA SE DOBRO ŽIVI! Imam sezonce iz Bujanovca, teško je ali ova biljka je PROFITABILNA

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.