DO KRAJA GODINE NAM JE OSTAO SAMO JOŠ JEDAN NERADAN DAN: Evo i kad se pada
Kalendar, Foto: Profimedia

obratite pažnju!

DO KRAJA GODINE NAM JE OSTAO SAMO JOŠ JEDAN NERADAN DAN: Evo i kad se pada

Najbolje ćemo proći za sledeći 1. maj i Vaskrs

Objavljeno:

Do kraja ove godine ostao je još samo jedan praznik koji se u Srbiji praznuje neradno. Dan primirija u prvom svetskom ratu obeležava se 11. novembra, a ove godine pada u subotu.

U 2024. očekuje nas šest praznika. Prvi je Nova godina koja se dočekuje u nedelju, pa će se tako spojiti mini odmor sa vikendom od četiri neradna dana.

Odmah zatim 7. januara obeležićemo Božić, a sledeće praznovanje rezervisano je za Dan državnosti, koji se pada u četvrtak 15. februara, pa s obzirom da se ne radi dva dana, opet će biti spajanja sa vikendom. Mnogi će se na posao vratiti tek u ponedeljak 19. februara.

1 / 2 Foto: MA8 / Alamy / Alamy / Profimedia

Najbolje ćemo proći za sledeći 1. maj i Vaskrs

Najbolje ćemo proći za 1.maj i Vaskrs, koji se naredne godine nadovezuju jedan na drugi, pa se tako neće raditi od 1. maja, koji pada u sredu, dok je Veliki petak 3.maja. Radnim obavezama vraćamo se tek posle Vaskrsa, tačnije u utorak 7. maja. Odmor bez rešenja poslodavca trajaće punih 6 dana.

Pred kraj godine dolazi ponovo Dan primirja u Prvom svetskom ratu u ponedeljak 11. novembra, pa je opet idealno za spajanje i produženi vikend.

01:25

OVAJ BURITO JE PRAZNIK ZA NEPCE! Žiri nije štedeo reči hvale za energičnu majku i snajku: Osvojena humanitarna nagrada

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.