"ZA MENE JE TO SRAMOTA, NESTVARNO U KAKVOJ ZABLUDI ŽIVIMO": Srbin digao buru zbog letovanja u Hrvatskoj! (FOTO)
Makarska, Foto: Beta/Jure Divić

ovo niko nije očekivao

"ZA MENE JE TO SRAMOTA, NESTVARNO U KAKVOJ ZABLUDI ŽIVIMO": Srbin digao buru zbog letovanja u Hrvatskoj! (FOTO)

Srbin podelio iskustvo sa letovanja u Makarskoj

Objavljeno:

Jedna malo drugačija priča o cenama u Hrvatskoj. Dečko iz Srbije podelio je svoje iskustvo.

Ispovest mladića iz Srbije koji je odlučio da ove godine godišnji odmor provede na hrvatskom delu Jadrana podigla je veliku prašinu na društvenoj mreži X, bivšem Tviteru.

Naime, u dužem nizu objava, on je opisao svoje iskustvo s letovanja, a ono što je izazvalo najviše pažnje su cene.

DrRadiolog, kako se potpisuje na društvenoj mreži, objavio je niz fotografija iz lokala i s plaža u Makarskoj te je naveo kako je za sada sve što je video u domenu cena iz Beograda, kao i da za razliku od nekih letovališta gde Srbi rado borave leti, na tom mestu i dalje nema privatnih plaža.

Takođe, istakao je i da nije imao nikakvih problema zato što je Srbin.

„Prvi put letujem u Makarskoj, Hrvatska. Milion ljudi mi je reklo ‘gde ćeš tamo preskupo je, pazi šta pričaš i ostale budalaštine… Kad ono, ide niz..“, započeo je on svoje viđenje hrvatskog primorja.

„Bukvalno raj“

„Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, naslikani borovi, ma nestvarno i potrebno da se vidi. Rivijera podseća na CG ali nigde privatnih plaža sa suncobranima do vode. Ne! Peškir i možeš gde hoćeš i kako hoćeš. Vodu nikad nisam video čistiju“.

Ne znam šta je ovde skupo kad su cene iste kao i u Beogradu. Za mene je to sramota i stid. Pre neki dan sam ispod tornja na Avali platio račun za 3 osobe 6.000 dinara. Po piće i jelo i jedna šopska od 450din!? Cene u marketu pored apartmana iste kao kod nas. Nestvarno u kakvoj zabludi godinama živimo. Kažite mi da ove cene nisu iste kao i u običnom restoranu na Adi“.

„Druga stvar, niko nikoga ne šljivi pet posto. Od čega da se čuvam? Od zla nastalog dok još nisam ni progledao i koje se budalama prenosi već 30 godina zarad ne znam kog cilja. Ma ćao bre. Stranaca ne znam odakle sve nema. Zabole ih ko se kako obukao, ko ima veće s**e i usta. Bukvalno raj. Ovo je tek prvi dan i utisci su neverovatni“, napisao je on.

Sudeći po računu koji je podelio, njega je obrok, po svemu sudeći, za četiri osobe s pićem koštao 65 evra.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

(Espreso / citymagazine.danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.