OGROMNA GUŽVA NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Na Dobrakovu kilometarska kolona vozila (FOTO)
Foto: RINA

STANJE

OGROMNA GUŽVA NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Na Dobrakovu kilometarska kolona vozila (FOTO)

Na graničnom prelazu Dobrakovo od ranih jutarnjih sati beleži se pojačan intenzitet saobraćaja i formiraju se dugačke kolone vozila

Objavljeno:

Iako se bliži kraj avgusta i iako se neretko može čuti da letnja sezona na Crnogorskom primorju nije ispunila očekivanja, saobraćajne gužve ka susednoj zemlji ne jenjevaju. Na graničnom prelazu Dobrakovo od ranih jutarnjih sati beleži se pojačan intenzitet saobraćaja i formiraju se dugačke kolone vozila.

"Pola sata stojimo i još uvek ne vidimo prelaz, verovatno ćemo čekati još ovoliko. Ista situacija je bila i kada smo dolazili u Crnu Goru, pre deset dana. U koloni stoje automobili, autobusi i kamioni u oba pravca", kaže za RINU Marko T. iz Čačka koji se sa porodicom vraća sa letovanja u Baru.

Saobraćaj, Granica, Prelaz
foto: RINA

On dodaje da ovo nije prvi zastoj koji ih je zatekao na putu do kuće, jer je na deonici od Bara do Podgorice preko tunela Sozina takođe saobraćajni kolaps.

"Ogromna je gužva, na putevima, na plažama, generalno na primorju. Ne znam kako Crnogorcima izgledaju dobre sezone, ako im je ova loša. Ima puno stranaca, ali najviše gostiju koliko smo mi mogli da zapazimo je upravo iz zemalja regiona, Srbije i Bosne i Hercegovine", kaže Čačanin.

Vozačima se savetuje da koriste i granični prelaz Jabuka preko Pljevalja na kom su zabeležene manje saobraćajne gužve.

Bonus video:

00:07

Granični prelaz Šid

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.