RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE: Stiže NEVREME u naredna 2 SATA u ove DELOVE ZEMLJE, a postoji i OPASNOST OD...
Foto: Stefan Stojanović

vreme u srbiji

RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE: Stiže NEVREME u naredna 2 SATA u ove DELOVE ZEMLJE, a postoji i OPASNOST OD...

"U naredna dva sata na jugozapadu Srbije, ali i ponegde u Bačkoj i zapadnoj Srbiji, uz lokalni razvoj oblačnosti, kiša i pljuskovi s grmljavinom", upozorava RHMZ

Objavljeno: 18:01h

RHMZ je izdao upozorenje u kom se najavljuje nevreme sa pljuskovima i grmljavinom u naredna dva sata.

RHMZ
foto: Printscreen/RHMZ

"U naredna dva sata na jugozapadu Srbije, ali i ponegde u Bačkoj i zapadnoj Srbiji, uz lokalni razvoj oblačnosti, kiša i pljuskovi s grmljavinom", upozorava RHMZ.

Moguća izlivanja

RHMZ je izdao upozorenje da je na gornjim tokovima Kolubare i Jadra, kao i na malim i srednjim vodotocima zlatiborskog okruga moguća kratkotrajna lokalna izlivanja bujičnih vodotoka sa pojavom urbanih poplava tokom 18. / 19. avgusta.

Vreme narednih dana

U subotu preovlađujuće sunčano i vrućina uz dnevni razvoj oblaka. Na jugozapadu i zapadu je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 20°C, maksimalna od 31°C do 35°C. Uveče suvo.

Temperatura u 22h od 20°C do 26°C. U nedelju preovlađujuće sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Maksimalne temperature od 32°C do 36°C. Iduće sedmice se nastavlja vrućina uz sunčano vreme prema današnjoj prognozi.

(Espreso/Kurir/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.