"NE ZNAM MU IME, ALI...": Oglasila se Srpkinja kojoj se letovanje umalo pretvorilo u HOROR zbog NESTANKA SINA (3)
Plaža, Foto: Printscreen/Facebook/Nikana.gr

trauma

"NE ZNAM MU IME, ALI...": Oglasila se Srpkinja kojoj se letovanje umalo pretvorilo u HOROR zbog NESTANKA SINA (3)

Reči majke kojoj se trogodišnji sin izgubio u Grčkoj, pa pronađen nakon nekoliko minuta, doprle su do mnogih

Objavljeno: 13:52h

"Ne puštajte ruku svog deteta, nikad, ama baš nikad. I da, ne osuđujte, jer može svakome da se desi", napisala je jedna Ivana iz Srbije, majka trogodišnjeg Mateje kome je bila potrebna samo sekunda da se izgubi iz maminog vidika i nestane.

Unutar Fejsbuk grupe "Grčka info", Ivana je napisala objavu u kojoj je prvobitno želela da se zahvali najpre porodici iz Severne Makedonije, kao i svim ljudima koji su izdvojili vremena kako bi joj pomogli da pronađe svog sina na šetalištu u Perei, u Grčkoj.

"Želela bih ovim putem da se zahvalim jednom čoveku čije ime ne znam, samo znam da je iz Severne Makedonije i da ima petoro dece.

Želim da mu se zahvalim sto je pomogao i pronašao mog trogodišnjeg sina, Mateju, na šetalištu u Perei pre par dana. Ako ovo bude pročitao on, ili njegova supruga ili ćerka, sa kojima sam kasnije razgovarala, volela bih da nam se jave.

Takođe, zahvalila bih se svim dobrim ljudima koji su učestvovali, kao i onima koji su mirno sedeli, posmatrali i večerali. Sva sreća, sve se završilo dobro, sekunde su bile u pitanju da mi dete izmakne iz vida. Ne puštajte ruku svog deteta, nikad, ama baš nikad. I da, ne osuđujte, jer može svakome da se desi" napisala je Ivana u svojoj objavi.

Objava majke
Objava majkefoto: Društvene mreže

"Dovoljan je jedan treptaj da se dete izgubi"

Njene reči doprle su do mnogih, posebno majki koje su se složile da iako se čuvanje deteta olako shvata, ono se u milisekundi može izgubiti.

"Najveći strah koji imam, svi olako to prihvataju a nemaju pojma da je dovoljan jedan treptaj da se dete izgubi", napisala je jedna majka.

Za njom, javila se i druga koja je u svom komentaru potvrdila isto.

"Istina. Meni je moj sin nestao na pijaci u trenutku kada sam izvadila novčanik da platim. Tih 2-3 minuta stresa neću zaboraviti nikada", napisala je još jedna majka.

Pored ovih komentara, bilo je i onih koji su ženi odgovorili da u takvim situacijama nema mesta za osudu i da im je drago da je dečak pronađen živ i zdrav.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.