DETE (3) SE IZGUBILO NA PLAŽI, PA NALETELO NA SRBINA: U suzama mu je zatražilo SAMO OVO
Grčka, Foto: Printscreen/Instagram/punkuferhr

katastrofa

DETE (3) SE IZGUBILO NA PLAŽI, PA NALETELO NA SRBINA: U suzama mu je zatražilo SAMO OVO

Idilični letnji dan jednog Srbina na odmoru prekinuo je uznemireni plač trogodišnjeg deteta

Objavljeno:

Danas se u popodnevnim časovima u Leptokariji na plaži desila dramatična situacija u kojoj je igrom prilika učestvovao i jedan Srbin.

Naime, idilični letnji dan jedenog Srbina na odmoru prekinuo je uznemireni plač trogodišnjeg deteta koje se, kako je čovek naveo, izgubilo.

- Dete je došlo do nas plačući i tražeći tatu - počeo je svoju ispovest Marko na Fejsbuk stranici Grčka info.

Kako je naveo, on je zajedno sa još jednom ženom i detetom koje se izgubilo pretražio ceo jedan deo plaže, međutim, uz sve napore, nisu uspeli da pronađu roditelje.

- Najgore je bilo što je dete bilo jako uplašeno, nepoverljivo i što nismo uspeli da skontamo koji jezik priča - istakao je čovek vidno potrešen celom situacijom.

U nemogućnosti da pronađu roditelje došli su do jednog bara na plaži, a osoblje ovog kafića im je srdačno i veoma brzo izašlo u susret, uz veliku dozu emaptije. Tu su pozvali policiju koja je takođe ekspresno reagovala i došla.

Grčka
foto: Profimedia

- Posle nekog vremena dobili smo informaciju da je majka prijavila nestanak deteta, i da je ubrzo došla po njega - kazao je Marko i dodao da ne želi da osuđuje ženu, jer svakome može da se desi.

- Majka je u suzama tražila dete po plaži, dok je ono mučeno prešlo skoro 800 metara od mesta gde su bili - rekao je čovek, koji je zahvalan što se ova drama ipak srećno završila.

On je uputio savet svim roditeljima da vode računa i motre na svoju decu nonstop, jer se veoma brzo zagube i više vas ne vide.

- Oni se posle uplaše i bude još gore. Još jednom hvala Bogu da se ovo završilo najbolje što je moglo, i da mališan brzo zaboravi ovu neprijatnost.

Ispod objave mnogi su osetili olakšanje što je dete stiglo do svoje majke, ali bilo je i onih koji su zamerali roditeljima što nisu bolje pazili dete jer je svašta moglo da se desi, pogotovu jer je dete veoma malo.

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.