ZAKUPAC PLAŽE U SUTOMORU PLJUNUO ŽENU, PSOVAO JOJ SRPSKU MAJKU! Sve se desilo zbog OVOGA, dobili i KAZNE
Srbi napadnuti u Sutomoru, Foto: Espreso

DRAMA NA LETOVANJU

ZAKUPAC PLAŽE U SUTOMORU PLJUNUO ŽENU, PSOVAO JOJ SRPSKU MAJKU! Sve se desilo zbog OVOGA, dobili i KAZNE

Muškarac tvrdi da je njegovu ženu napao zakupac plaže u Sutomoru

Objavljeno:

Srpski turisti doživeli su ogromnu neprijatnost na letovanju u Sutomoru kada ih je napao zakupac plaže i to zato što su na plažu doveli malog psa!

Redakciji Kurira javio se N.N. (puno ime i prezime poznato redakciji) koji tvrdi da je njegovu ženu napao zakupac plaže.

- Supruga i ja smo doživeli ogromnu neprijatnost u Sutomoru u Crnoj Gori. Napadnuti smo oboje zajedno sa sestrinim petogodišnjim detetom i to od strane zakupca plaže, a sve zbog malog psa kojeg smo poveli na plažu - objašnjava naš čitalac i dodaje:

- Zakupac je moju suprugu vređao na nacionalnoj osnovi, rekao joj je j.... ti majku srpsku, pljunuo je u lice i vikao dok je držala dete. Za sve izrečeno imamo presudu prekršajnog suda gde je zakupac u skraćenom postupku osuđen na novčanu kaznu za vređanje na nacionalnoj osnovi.

Takođe, navodi i da je njegova supruga dobila prekršajnu prijavu.

- Moja supruga mu je navodno rekla j.... ti mamu. Za sve rečeno imamo i zapisnik iz policije. Letovanje nam je zbog ovog incidenta i vređanja preselo. Ne planiramo više da dođemo u Crnu Goru na odmor, ovo je strašno - zaključio je čitalac.

Bonus video: DA SE PITAM NE BIH RADIO NIŠTA Marović pronašao oazu mira: Lepše mi je da sam na barci uz more, NISAM JEDAN OD ONIH!

00:58

DA SE PITAM NE BIH RADIO NIŠTA Marović pronašao oazu mira: Lepše mi je da sam na barci uz more, NISAM JEDAN OD ONIH!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.