DRAMATIČAN SNIMAK SPASAVANJA DVE DEVOJČICE U GRČKOJ: Srbi masovno dele video, jaka je struja! (VIDEO)
Grčka, Foto: Printscreen/Youtube/Grcka Info

užas

DRAMATIČAN SNIMAK SPASAVANJA DVE DEVOJČICE U GRČKOJ: Srbi masovno dele video, jaka je struja! (VIDEO)

Do incidenta je došlo zbog struje, jakog vetra i talasa

Objavljeno:

Građani koji ove godine letuju u Grčkoj već nekoliko puta objavljivali su na društvenim mrežama da su bili svedoci jakih talasa i struja koje su nosile plivače daleko od obale. Ovoga puta u Fejsbuk grupi "Live from Greece" osvanuo je video snimak spasavanja dece koje je voda odnela na Peloponezu.

Kako tvrdi autorka ovog snimka, do incidenta je došlo zbog struje, jakog vetra i talasa.

Ipak, ona kaže da ovo nije jedini slučaj spasavanja kupača u Grčkoj poslednjih dana, te objašnjava da se slična situacija dogodila i na Lefkadi, kao i Egremni, gde je spasena devojka iz Šapca.

- Još jedno spasavanje dvoje dece na dušeku koje je odnela struja daleko od obale - Peloponez danas. Ovih dana ima vetra, talasa i jakih struja. Nekoliko ljudi je izvučeno iz mora na Lefkadi u poslednjem trenutku. Spasena je i jedna devojka iz Šapca na Egremni. Dva momka iz Srbije spasila su jednu ženu iz Italije takođe na toj plaži. Lučka policija spasila je jednu porodicu iz Francuske - navela je ona.

Sa druge strane, građani koji su podelili video, naveli su dasu u pitanju dve devojčice od 14 i 15 godina koje su spasene kod mosta Rio Antirio u blizini Patre koje su morske struje odnele daleko od obale i nisu mogle da se vrate.

Podsetimo, Srbin (48) juče je preminuo na Grčkoj plaži od posledica srčanog udara, a utopio se i dečak star 11 godina, inače sin poznatog glumca.

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.