ALBANKA VIKTORIJA SE UDALA ZA DRAGANA SA GOLIJE: Prva tri meseca je SAMO PLAKALA, a onda... (VIDEO)
Albanka Vida, Foto: Printscreen/ Facebook/ 150 Minuta

ISPOVEST

ALBANKA VIKTORIJA SE UDALA ZA DRAGANA SA GOLIJE: Prva tri meseca je SAMO PLAKALA, a onda... (VIDEO)

Dragan je otkrio da čak ni njemu nije bilo lako na startu zajedničkog života

Objavljeno:

Veliki broj žena iz Albanije proteklih godina odlučilo je da sreću potraži van granica svoje zemlje, a zanimljivo je da se one najčešće udaju baš za Srbe.

Upravo tako je i Viktorija Vida Jakovljević pre više od decenije odlučila da napusti Skadar i dođe u selo Srednja Reka na Goliji. Ona se udala za Dragana i iz korena promenila svoj život.

– Kad sam došla ovde tri meseca sam svaki dan plakala. Znaš kako, mi dođemo u tuđu kuću, nit’ znamo jezik nit’ išta. Znam ja na Albanski sve, ali otkud znam šta je “čaša” – ispričala je Viktorija ranije.

Dragan je otkrio da čak ni njemu nije bilo lako na startu zajedničkog života, ali su se trud i posvećenost brzo isplatili.

– Bilo mi je dosta teško, ali sam gledao da budem što jači psihički i da budem što bolji pedagog za nju, da bih je izvukao i da joj ulijem poverenje – ispričao je Dragan Jakovljević.

Kada je sve postalo lakše? Kada je savladala jezik!

– Meni se sviđa sada Srbija, ja sam navikla i da se smejem i da psujem. Sve to znam odlično! Sve najgore znam da psujem – ispričala je gospođa Vida kroz osmeh.

Vida je čak naučila i da sprema srpska tradicionalna jela

Zna da sprema pite, baklave od oraha, jabučare, a Draganova kuća bukvalno blista otkako se ona tu uselila. Voli da ide i po pečurke, više se ne plaši ni medveda.

Nije jedina Albanka u selu

Draganov rođak je takođe oženio ženu iz Albanije i ima troje dece. Lepo žive.

Bonus video:

07:26

UKRALA 1.3 MILIONA EVRA, PA JOJ MNOGI NUDE BRAK?! Eksperti tvrde da je do krađe moglo doći na OVA DVA NAČINA Javnost u neverici!

(Espreso / Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.