U SRBIJI DANAS SUNČANO I MALO TOPLIJE: Evo kada nam se vraćaju temperature od 30 stepeni
Leto, Foto: Aleksandra Čolić

RHMZ

U SRBIJI DANAS SUNČANO I MALO TOPLIJE: Evo kada nam se vraćaju temperature od 30 stepeni

U Beogradu će sutra ujutru biti umereno oblačno i sveže

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti sunčano vreme uz promenljivu oblačnost i dnevnu temperaturu koja će i dalje u većini mesta biti ispod proseka za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru će biti oblačno i sveže, osim na jugoistoku gde će biti pretežno oblačno još ponegde sa slabom kišom. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 11 do 15, a najviša od 21 do 25 stepeni.

U Beogradu će sutra ujutru biti umereno oblačno i sveže. Tokom dana preovlađivaće sunčano vreme uz promenljivu oblačnost. Najniža temperatura biće oko 13, a najviša dnevna oko 23 stepena.

U Srbiji će narednih dana biti pretežno sunčano, osim u četvrtak kada se očekuje prolazno naoblačenje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutra će biti sveža, a dnevna temperatura biće u postepenom porastu i to posebno u drugoj polovini sedmice kada će ponovo u većini mesta biti oko 30 stepeni.

Biometeorološka prognoza za utorak, 8. avgust 2023. godine: Biometeorološka situacija povolјno će uticati na osobe sa hroničnim obolјenjima. Oprez se i dalјe savetuje astmatičarima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu pospanosti i bolova u kostima i zglobovima.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.