VOZAČ OSMISLIO ZAŠTITU ZA AUTO OD OLUJE I GRADA, O NJEMU SVI PRIČAJU: Ovaj snimak je POSVAĐAO ljude u Srbiji
Automobil, Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD

genijalno

VOZAČ OSMISLIO ZAŠTITU ZA AUTO OD OLUJE I GRADA, O NJEMU SVI PRIČAJU: Ovaj snimak je POSVAĐAO ljude u Srbiji

"Zaštita od grada i vremenskih nepogoda, Banovo brdo", stoji u kratkom opisu video-snimka

Objavljeno:

Vozač kog su žitelji Banovo brdo snimili na ulici posle jučerašnjeg velikog nevremena u Beogradu, izazvao je veliko interesovanje širom Srbije i gotovo preko noći postao hit ne samo u svom komšiluku nego i ostatku Beograda.

"Zaštita od grada i vremenskih nepogoda, Banovo brdo", stoji u kratkom opisu video-snimka koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram i nalogu Moj_beo_grad.

Snimak je inspirisao brojne komentatore od kojih mu je većina "skinula kapu" zbog domišljatosti a deo vozača smatra da mu odmah treba oduzeti dozvolu zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.

"Ne znam ljudi sta je smešno. Prva oluja kad je bila i leteli krovovi, ja na svoj auto stavila stiropor i ćebe preko, još imam panoramu. Pola komšiluka mi se smejalo a njima grane drveća porazbijane stakla. Što čovek da ne zaštiti ako nema kasko, što bi sebi pravio trošak posle...

...Bukvalno treba da te bude blam ako staviš tepih ili ćebe da ti se narod ne smeje. Ne razumem stvarno potrebu da se čovek ismeva i bilo ko ko pokušava da zaštiti svoju imovinu. Došlo vreme "neka pusti" da mi se ne smeju. Koga briga za mišljenje drugih. O aman.", napisala je jedna komentatorka dok je drugi reagovao ovako:

"Ovom idujotu/kinji odmah oduzeti dozvolu zbog nebezbedne vožnje i ugrožavanja života učesnika u saobraćaju!!! Koja smo mi selendra postali!!! E, moj Beograde....."

00:44

Čovek se popeo na krov zgrade u Mirijevu dok okolo grmi i seva

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.