"NA GRANICI ME ZAKLJUČALI": Mladić preživeo PAKAO, preselo mu LETOVANJE, a sve zbog jedne sitne GREŠKE!
Granica, Foto: printscreen/kamere na graničnom prelazu

DA LI JE REALNO

"NA GRANICI ME ZAKLJUČALI": Mladić preživeo PAKAO, preselo mu LETOVANJE, a sve zbog jedne sitne GREŠKE!

Nakon nekog vremena devojka koja je i napisala objavu oglasila se ponovo i rekla da momak zaista i nije uspeo da reši problem, te da je vraćen kući

Objavljeno: 16:24h

Upozorenje jedne turistkinje iz Srbije koje se našlo unutar Fejsbuk grupe namenjene onima koji letuju u Grčkoj može i te kako poslužiti svima onima koji ovog leta planiraju da napuste granice naše zemlje a koji nisu izmirili dugovanja prema državi. Jer u nekim trenutku zbog svoje nemarnosti mogu biti zaključani "kao kriminalci".

Naime, u Fejsbuk grupi "Live from Greece" Milijana je napisala apel svima onima koji planiraju da putuju van Srbije, da izmire sva dugovanja prema državi, jer u suprotnim čak i zbog malog prekršaja, vaš odmor može biti završen i pre nego što je počeo.

"Pozdrav svima!

Apel da pre polaska na more izmirite dugovanja prema državi (prekršaj, kazna…) jer mi stojimo preko 40 minuta u mestu i čekamo da se ustanovi da li će jedan od putnika iz naše grupe biti pušten da pređe granicu - ima saobraćajni prekršaj i nije uplatio neki iznos na vreme, pa je raspisana i poternica", napisala je Milijana u svojoj objavi.

Granica
foto: Printscreen/Facebook/LivefromGreece

U komentarima su Srbi uglavnom pisali da su upoznati sa situacijom i tvrdili da turistu neće pustiti dalje iz Srbije.

"Taj će morati nazad najverovatnije kod sudije ako nije bio da se javi a ako je kazna ne verujem da će biti poternica zbog kazne", napisao je jedan član grupe.

Nakon nekog vremena devojka koja je i napisala objavu oglasila se ponovo i rekla da momak zaista i nije uspeo da reši problem, te da je vraćen kući.

Zato pre same provere da li ste poneli sve što vam treba za letovanje, proverite da li imate neka dugovanja prema državi.

Granica, Granični prelaz, granični prelaz šid, šid, carina
foto: Tamara Trajković

Jedan Srbin zbog prekršaja prošao pakao

Jer kako možete proći ako ne izmirite dugovanja, najbolje pokazuje slučaj jednog Srbina.

"Mene su pre dve godine strpali u prostoriju sa stolicom, zaključali kao najgoreg kriminalca i tri sata sam čekao da moj slučaj otvore. Onda su me maricom sproveli u policijsku stanicu Preševo, tamo čekao depešu iz Beograda dva sata. Naime, nisam se odazvao na sudski poziv za kaznu za mobilni telefon u toku vožnje, sudija izdao nalog za privođenje. A vrhunac je da sam morao da se vratim u Beograd da se javim sudiji, sudija dao nalog da se skine poternica, koji je aktivan posle 24h... Pakao! Sve mi propalo. Izgubio sam četiri dana letovanja" napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.