SRPKINJA IZGUBILA TELEFON U GRČKOJ, KAO I SVE PODATKE: Aniti zhatevali 1000 EVRA za pomoć, a onda se dogodio OBRT
Telefon, Foto: Tamara Trajković

neprijatno iskustvo

SRPKINJA IZGUBILA TELEFON U GRČKOJ, KAO I SVE PODATKE: Aniti zhatevali 1000 EVRA za pomoć, a onda se dogodio OBRT

Anita je žena koja je na Skijatosu izgubila telefon

Objavljeno:

Anita je uživala na izletu na Skijatosu i telefonom beležila fotografije i video-zapise. Međutim, čak i na odmoru se javljala na poslovne pozive. Baš nakon što je završila jedan razgovor, telefon joj je slučajno upao u more, a sa njim su nestale i drage potografije sve njoj neophodne informacije, kontakti i šifre. Doslovno sve što joj pomaže da obavlja posao.

Kako kaže, telefon je kupila pre mesec i po dana i u njemu joj je sav posao, ali i sav život - šifre i pin kodovi za kartice i račune. Ona je preduzetnica, poseduje i vodi poslovanje tri firmi koje se bave brodogradnjom i stalno je u kontaktu sa klijentima iz inostranstva, tako da joj je telefon pun neophodnih kontakata.

Ona je pomoć zatražila od profesionalnih ronilaca, ali su joj naglasili da bi takva usluga koštala 1000 evra. Od toga je odustala, a dobri ljudi iz lokalne turističke agencije u Grčkoj su se sami ponudili da joj pomognu, s obzirom na to da se rekreativno bave ronjenjem.

Sijaktos, ilustracija
Sijaktos, ilustracijafoto: Yotube/Printscreen/xrayDrone

- Bio je tu i vlasnik agencije, ja sam im sve ispričala. Rekli su da idu u sredu tamo, da on zna da roni i da će pokušati da ga izrone. Zvali su čak i neke ljude ako budu mogli da mi pomognu da izvučemo telefon - rekla je Anita za Telegraf.

Danas su otišli na mesto gde je zabeleženo da je telefon ispao, a epilog nije onakav kakvom se nadala jer telefon nije nađen.

- Objasnili su mi momci da je dubina velika, a ovih dana su bile struje jake i kažu da može da bude u krugu od par kilometara, a zaista da mučim ljude da traže - bilo bi previše. Slike sam ponovila, uzeću novi telefon, a slike do par dana pre incidenta je "cloud" uspeo da sačuva - kaže Anita.

Bilo kako bilo, izlet je ponovila, fotografije ponovo napravila, a ono što je bitno da su njoj najvažnije informacije ipak sačuvane.

Bonus video:

02:45

GAŠENJE POŽARA GRČKA - SRBIJA

(Epsreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.