NESTALA VALENTINA (13) IZ BUĐANOVACA: Roditelji MOLE ZA POMOĆ, sada SUMNJAJU NA JEDNO
Valentina Nikolić, Foto: PrintScreen/ Instagram/ fruskagoratv

nestala!

NESTALA VALENTINA (13) IZ BUĐANOVACA: Roditelji MOLE ZA POMOĆ, sada SUMNJAJU NA JEDNO

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc, crne patike i duks u boji višnje

Objavljeno:

Roditelji Valentine N. (13) iz Buđanovaca, kod Rume, prijavili su nestanak svoje ćerke 21. jula. Devojčica je poslednji put viđena u centru sela, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc, crne patike i duks u boji višnje. Ona je, kako su roditelji objasnili za medije, otišla bez novca i kod sebe nema telefon, a od dana nestanka nije se javljala nikome.

- Nije se nikome javljala, samo je otišla bez para i telefona. Mislimo da je ponovo u Zemunu, gde smo je pronašli prošli put kad je pobegla. Iz policije su nam rekli da su bili da provere taj stan gde je bila prošli put, ali su nam rekli da tamo nema nikoga. Očajni smo - rekli su roditelji za medije.

Valentina Nikolić
Valentina Nikolićfoto: PrintScreen/ Instagram/ fruskagoratv

Devojčica je pre nekoliko meseci stigla do Zemuna nakon što je otišla od kuće prvi put, jer kako kažu, u Zemunu ima drugaricu kod koje je tada bila. Nađena je i vraćena kući ubrzo nakon prijave nestanka.

Ovog puta, roditelji sumnjaju da je otišla sa starijim čovekom, koji se takođe nalazi u Zemunu, a povezan je sa pomenutom drugaricom sa kojom se druži već duže vreme.

- Drugarica joj je pisala da će joj poslati pare da se vrati u Zemun, da joj pomognu. Njena drugarica živi u stanu koji iznajmljuje stariji čovek - izjavili su roditelji.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Valentine Nikolić, može se javiti u najbližu policijsku stanicu ili roditeljima na broj: 069/3049-926.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.