15 DANA NI TRAGA OD DRAGANA: Njegova ćerka neutešna, nada se da će ga neko PRONAĆI, ako ga vidite JAVITE ODMAH
Dragan Marinković, Foto: Privatna arhiva

misterija

15 DANA NI TRAGA OD DRAGANA: Njegova ćerka neutešna, nada se da će ga neko PRONAĆI, ako ga vidite JAVITE ODMAH

Građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Draganu Marinkoviću, neka se jave porodici na sledeće brojeve – 0611500908 ili 0112518563

Objavljeno:

Dragan Marinković (62) nestao je 17.jula, nakon što se iz Rakovice uputio u Batajnicu kod ćerke, a njegova porodica moli za bilo kakvu informaciju.

Njegova ćerka Dragana kaže za portal Espreso da o njenom ocu nema nikakvih informacija već petnaest dana, kao i da su ga zadnji put videle komšije u Rakovici na dan kada je njegov nestanak bio prijavljen policiji.

"Dragan je nestao 17. jula. 18. jula smo prijavili njegov nestanak u policijskoj stanici Barajevo. Poslednji put je viđen 18. ili 19. jula u Rakovici. Navodno su ga komšije videle da je dolazio kod mene, budući da ja živim u Rakovici, ali tih dana sam bila kod majke u Barajevu.Troje ljudi ga je videlo, ali nisu znali da tačno preciziraju da li je u pitanju bio utorak ili sreda", priča Dragana.

Kako tvrdi, ovo mu je prvi put da je nestao bez traga. Dragan je dementan čovek, ali je ranije znao da zaluta i da se vrati kući.

"Njemu je ovo prvi put da je nestao i da o njemu ne znamo ništa ovoliko dugo. Ranije se dešavalo da se on izgubi, u smislu da uđe u pogrešan autobus, ali znao je da izađe na odgovarajućoj stanici i vrati se. Međutim, ovo je prvi put da od njega nema ni traga ni glasa. Inače Dragan boluje od demencije", kaže Dragana.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Dragana kaže da ne može da pretpostavi gde bi njen otac mogao da se kreće i gde bi ga neko mogao pronaći. Lokacije koje je ranije posećivao, prijavljene su policiji, ali on tamo nije pronađen.

"Ja ne mogu da pretpostavim gde bi on mogao da se kreće. One lokacije za koje smo pretpostavljali da će da obiđe, prijavili smo policiji, ali on te lokacije nije posećivao. Novac nije imao kod sebe. Pored lekova koje je pio za demenciju, on je pio i lekove za srce i visok pritisak. Ali, on te lekove nije poneo sa sobom...Takođe, kod sebe ne nosi telefon, jer ukoliko bi ga nosio, često bi ga gubio. Tako, da mi nemamo zasad nijednu novu informaciju o Draganovom nestanku", objašnjava ona.

Ipak, ona se nada da će uspeti da pronađe svog oca i da će se on vratiti živ i zdrav.

Građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Draganu Marinkoviću, neka se jave porodici na sledeće brojeve – 0611500908 ili 0112518563.

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.