"DA SE POHVALIM SKINUTIM TABLICAMA": Srpski turisti prošli kao bosi po trnju u Pefkohoriju, za sve krive gazdaricu
Srpski turisti, Foto: Printscreen/Serbialive, Profimedia

AU!

"DA SE POHVALIM SKINUTIM TABLICAMA": Srpski turisti prošli kao bosi po trnju u Pefkohoriju, za sve krive gazdaricu

Andrea Stojanović podelila je iskustvo kroz koje je prošla njena porodica

Objavljeno:

Grčka je jedna od omiljenijih destinacija za srpske turiste svakog leta, međutim naši turisti sve su češće na udaru grčke policije zbog saobraćajnih propisa. Neprijatnu situaciju sa kojom se susrela dok je bila sa porodicom na letovanju, i ostala bez kola, objavila je u grupi "Live from Greece" Andrea Stojanović.

Za razliku od prethodnih godina, ove godine u Grčkoj važe drugačiji saobraćajni propisi, a umesto kazni, Grci su uveli rigoroznije mere - oduzimanje tablica i vozačke dozvole i to na duži vremenski period.

Andrea Stojanović podelila je iskustvo kroz koje je prošla njena porodica, a za sve je okrivila ženu kod koje su u Pefkohoriju iznajmili smeštaj.

- Evo i ja da se pohvalim prvom kaznom i skinutim tablicama... Priča kreće tako što smo se vratili juče sa plaže oko 14 sati, a gazdarica, koja jedina na daljinski otvara i zatvara kapiju je legla da spava. Ja sam je probudila da mi otvori, a ona je počela da viče, svađa se itd. Nema veze, vraćamo se danas, isto vreme, isto sve, ona je naravno opet legla i da je ne bismo budili, da ne bude nervozna, suprug ostavlja auto ispred ulaza u kapiju, da ne bi nekome drugom smetao i da utera odmah auto kad gospođa ustane... Kažemo liku preko kojeg smo smeštaj našli da se dogovori sa njom da nam ostavlja ključ kad ona nije tu, na šta nam on odgovara da moramo da je razumemo - navodi ona.

Grčka
foto: Printscreen/LivefromGrece

- Dok mi tako nerazumni u smeštaju čekamo da se ona digne, eto je, kuca na vrata posle nekih dva sata. Izlazi suprug, ona mu objašnjava kako nas je kaznila milicija i skinula nam tablice. Hvala joj. Nećemo da se oštetimo za 20 evra, bar toliko piše da je kazna, nema veze što mora da ide do Kasandrije iz Pefkohorija po tablice, nadam se da će ih dobiti nazad, najviše mi je krivo pala ta neljubaznost - ističe razočarana Andrea Stojanović.

Ova devojka ističe da je njoj i njenoj porodici u cenu smeštaja uračunato i parking mesto.

- Dakle mi smo ga platili, nismo ga dobili gratis. Sa naše strane je sve regularno, počevši od dece koju konstantno ućutkujem radi svačijeg mira, počevši od osnovne kulture koju nosim od kuće... Ovom liku smo se zahvalili na kazni, skinutim tablicama i apsolutnom razumevanju sa njegove strane. Računaš naš je, staće na našu stranu, a zahvalili smo se i "ljubaznoj" gospođi koju mrzi da živi, da ne pričam o stiskanju dugmeta na daljinski... Izvinjavam se na dugom postu... Lep pozdrav i samo pozitivno - zaključila je Andrea u svojoj objavi.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.