NESTAO MALI DAVID (12) SA BEŽANIJSKE KOSE: Poslednji put viđen u porodičnoj kući, porodica moli za pomoć
David Šerifović, Foto: Printscreen/Facebook

važno!

NESTAO MALI DAVID (12) SA BEŽANIJSKE KOSE: Poslednji put viđen u porodičnoj kući, porodica moli za pomoć

David Šerifović (12) nestao je 22. jula na Bežanijskoj kosi

Objavljeno: 22:44h

David Šerifović (12), nestao je 22. jula iz dvorišta porodične kuće na Bežanijskoj kosi, kako je za "Blic" ispričao njegov otac Asan.

Kako je Asan za Blic portal rekao, u trenutku Davidovog nestanka, on je bio u bolnici sa mlađom ćerkom.

- Bila je subota kada sam odveo ćerku u bolnicu jer je imala dečiji fras, a moja supruga je ostala kod kuće sa Davidom. Oni su posetili mene i ćerkicu u bolnici u nedelju, a onda su se vratili kući, i tada je on i nestao - započeo je Asan, otac nestalog dečaka.

David Šerifović
David Šerifovićfoto: Printscreen/Facebook

- Kada su moja supruga i David stigli kući, on je izašao u dvorište kuće da se igra dok mu je ona spremala da jede, i kada je izašla iz kuće da ga pozove na ručak, njega nije bilo".

Pre dva dana napunio 12 godina

Kako je dalje objasnio otac nestalog dečaka, ovo je deveti dan kako Davida nema, a pre samo dva dana mu je bio 12. rođendan.

- On je 29. napunio 12 godina, ali nije bio kod kuće da ga zajedno proslavimo, jako smo zabrinuti ovo se nikada nije dešavalo.

Nestanak prijavljen policiji

Majka i otac su nestanak prijavili policiji, ali i dalje nemaju nijedan trag. Zajedno sa članovima porodice neumorno tragaju za Davidom u nadi da će ga videti negde u gradu.

- On kad ode negde ne nosi telefon sa sobom, ali kad sretne nekoga na ulici, zamoli da pozajmi telefon i javi mi se gde je i sa kim je. Ovog puta se to nije desilo, i prošlo je već previše. Tražim ga svuda, pitao sam čak i njegovog druga da li zna gde je otišao, ali rekao je da ne zna - rekao je Asan za "Blic".

Kada je nestao, David je na sebi imao donji deo trenerke sive boje, žutu majicu, crne patike i duksericu crvene boje.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj telefona 0612452218 ili da prijave najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.