MLADIĆU IZ SRBIJE POZLILO U SOLUNU,ŽIVOTNO JE UGROŽEN: Evo zašto mora u TAJNOSTI da mu se pomogne! (FOTO)
Hitna pomoć / ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

AGONIJA U GRČKOJ

MLADIĆU IZ SRBIJE POZLILO U SOLUNU,ŽIVOTNO JE UGROŽEN: Evo zašto mora u TAJNOSTI da mu se pomogne! (FOTO)

Ukoliko neko ima dva mesta u kolima neka se javi, hitno je! Životno je ugrožen. Pošle bi što pre, da ne čekaju do večeras - piše u pomenutoj grupi

Objavljeno:

U Fejsbuk grupi Live from Greece objavljen je hitan apel za pomoć našem mladiću kome je pozlilo u Solunu i koji je smešten u bolnici u ovom grčkom gradu.

- Poštovani članovi, potrebna nam je pomoć sinu moje sestre je pozlilo i smešten je u bolnici u Solunu. Nismo mogli doći do informacija o njegovom stanju, a on se ne javlja. Jedino znam da je smešten na najvećoj bolnici na neurologiji. Molim vas ukoliko ste u mogučnosti pomozite - piše u jednoj objavi dok u drugoj stoji:

grčka
foto: Live from Greece/ Printscreen/Facebook

- Sećate se objave od juče, naš dečko je u bolnici u Solunu. Bili ste divni, saosećajni, zvali bolnicu. Međutim, on nije dobro i njegova sestra danas dolazi u Solun. Opet nam treba vaša pomoć. Sestri treba smeštaj blizu bolnice Papageorgiou.

Ako je neko u mogućnosti da pomogne. Imena ne navodim jer roditelji još ne znaju, majka je imala infarkt i ne smeju da joj kažu, bar dok on ne bude bolje. Hajde da pomognemo.

grčka
foto: Live from Greece/ Printscreen/Facebook

Ukoliko neko ima dva mesta u kolima neka se javi, hitno je! Životno je ugrožen. Pošle bi što pre, da ne čekaju do večeras - piše u pomenutoj grupi.

Bonus video:

00:30

TRAGEDIJA! ŽENU STIGLA VATRA NA PAR METARA OD MORA: Još jedna žrtva požara u Grčkoj

(Espreso / Kurir / Live from Greece)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.