PRINCEZA DANICA I PRINC FILIP OTIŠLI NA LETOVANJE KOJE KOJE ODUZIMA DAH: Definicija je luksuza, evo kako uživaju!
Princ Filip i princeza Danica, Foto: Beta / Branislav Božić

porodični odmor

PRINCEZA DANICA I PRINC FILIP OTIŠLI NA LETOVANJE KOJE KOJE ODUZIMA DAH: Definicija je luksuza, evo kako uživaju!

Postavila je i fotografiju sa pogledom koji oduzima dah

Objavljeno:

Princeza Danica Karađorđević pre mesec dana sa srpskom javnošću podelila je lepu vest ‒ u dom kraljevske dinastije na jesen stiže još jedna beba. No, pošto leto uveliko traje Danica i njen suprug, princ Filip, iskoristili su nekoliko slobodnih dana da skoknu na jedno lepo, mirno mesto na obali koja je svima nama draga i bliska.

Par se odmara na Halkidikiju, na trećem prstu poluostrva, poznatom kao Atos, Sveta Gora. Tako se zove i rizort u kome su odseli, bar kako je princeza otkrila na svom Instagram nalogu.

Postavila je i fotografiju sa pogledom koji oduzima dah, i na kojoj se vidi bazen koji kao da se preliva u nebo i more u daljini.

Danica Karađorđević
foto: Printscreen/Instagram/DanicaKarađorđević

Letovanje sa pet zvezdica uključuje ne samo vrhunsku uslugu u luksuznom hotelu, već i privatnu peščanu plažu i sjajnu gastronomsku ponudu. Gosti su pošteđeni gužve, a sve im je na dohvat ruke. Savršeno je za trudnicu, mirno i prelepo, okruženo prirodom i plavetnilom sa svih strana, ali i idealno mesto gde mali princ može da Stefan uživa sa roditeljima u morskim dogodovštinama.

Jedne večeri su se slučajno sreli u kafiću na Vračaru, a danas je njihova ljubavna priča najveća na našoj javnoj sceni

Mirka Federer uslikana u bikiniju – ovako izgleda prirodna žena neopterećena terorom mladosti i lepote

U zvaničnom saopštenju koje potpisuje princ naslednik Filip Karađorđević stoji: „Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da princeza Danica i ja na jesen očekujemo naše drugo dete.”

Uz saopštenje je stigla i nova fotografija, prva na kojoj vidimo trudnu princezu Danicu. Ćerka slikara Milana Cileta Marinkovića sa suprugom pozira ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, u neposrednoj blizini njihovog doma. Za ovaj važan portret, kojim najavljuje dolazak drugog deteta, Danica je odabrala laganu letnju haljinu nežnoroze boje i blejzer od čipke.

Podsetimo, u oktobru 2017. godine prinčevski par zakleo se na večnu ljubav. Svadbena ceremonija obavljena je u Sabornoj crkvi, a slavlje nastavljeno svečanim prijemom i večerom u Belom dvoru. Godinu dana kasnije postali su roditelji dečaka, princa Stefana Karađorđevića, prenosi magazin Hello.

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/Magazin Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.