DVA GRANIČNA PRELAZA NE RADE ZBOG NESTANKA STRUJE: Važno obaveštenje AMSS
Granični prelaz, Foto: Tamara Trajković

posledice nevremena

DVA GRANIČNA PRELAZA NE RADE ZBOG NESTANKA STRUJE: Važno obaveštenje AMSS

Putnička vozila najduže čekaju na prelazima Horgoš na izlazu iz zemlje i na Horgošu 2 na ulazu i izlazu

Objavljeno:

Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, zbog nestanka struje kao posledice jučerašnjeg nevremena, za kamione i autobuse na ulazu i na izlazu iz zemlje još ne rade dva granična prelaza - Bezdan i Neštin, odnosno mogu da prođu samo teretna vozila koja imaju uredne papire.

Iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS) saopšteno je da kamioni čekaju četiri sata na prelazu Sremska Rača u oba pravca, a na prelazu Batrovci na izlaz iz zemlje čeka se tri sata.

Batrovci
Batrovcifoto: Privatna arhiva

Putnička vozila najduže čekaju na prelazima Horgoš na izlazu iz zemlje i na Horgošu 2 na ulazu i izlazu, gde zadržavanje traje dva sata, dok se na Horgošu na ulazak u zemlju čeka jedan sat.

Na graničnom prelazu Gradina na izlazu iz zemlje čeka se 90 minuta, a na ulazu 15, dok se na Preševu na izlaz iz zemlje čeka 70 minuta.

Po 45 minuta automobili čekaju na Bačkim Vinogradima na ulaz, kao i na Batrovcima na izlaz iz zemlje, po pola sata na Gostunu za ulaz i izlaz iz zemlje, a isto toliko se čeka na ulaz u zemlju na prelazu Šid.

Na ulazu i izlazu iz zemlje na Sremskoj Rači putnička vozila čekaju 20 minuta, a na Кelebiji 15. Na ostalim graničnim pelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video:

00:59

AKO VAM UKRADU AUTO, OSIGURANJE VAM VRAĆA PUN IZNOS AMSS savetuje za gužve na granicama: Građani moraju da urade OVO pre puta

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.