DRVO PALO NA TAKSI U KOM SU BILA DECA: Svi iz vozila BRZO SPAŠENI, izvučena i radnica iz trafike u Novom Sadu
Superćelijska oluja, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

DRAMATIČNO

DRVO PALO NA TAKSI U KOM SU BILA DECA: Svi iz vozila BRZO SPAŠENI, izvučena i radnica iz trafike u Novom Sadu

Tokom popodneva olujno nevreme pogodilo je i Sombor a pripadnici vatrogasno spasilačke angažovani su na 4 intervencije uklanjanja stabala

Objavljeno:

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP spasili su večeras pet osoba, od toga dvoje dece.

Kako se navodi, spasili su jednu ženu iz kioska na Beogradskom Keju u Novom Sadu na koji je palo drvo. Zarobljena žena je izvučena i predata ekipama Hitne medicinske pomoći.

Takođe, vatrogasci-spasioci iz Novog Sada spasili su još 4 osobe od čega dvoje dece iz taksi vozila na koje je palo drvo u Bulevaru Mihajla Pupina.

Tokom popodneva olujno nevreme pogodilo je i Sombor a pripadnici vatrogasno spasilačke angažovani su na 4 intervencije uklanjanja stabala. Usled nevremena bez električne energije je deo Grada i okolna mesta (Kljajićevo i Čonoplja). Ekipe EDB-a su na terenu. I u Kikindi, na teritoriji opštine Kanjiža, vatrogasci-spasioci angažovani su na uklanjanju palog stabla sa dalekovoda.

Teritoriju Grada Subotice i opština Mali Iđoš i Bačka Topola, zahvatilo je nevreme isto i imamo 7 intervencija uklanjanja oborenih stabala kao i u Sremskoj Mitrovici. Na teritoriji opštine Šid u toku je snažna oluja. Na 18 intervencija trenutno je angažovano 34 vatrogasaca-spasilaca sa 21 vozilom.

Još od 19. jula, pa sve do sutra, 22. na snazi je upozorenje RHMZ na mogućnost snažne superćelijske oluje. Ono čemu smo svedočili ove srede, ali i prošlog četvrtka, preti da se ponovi i danas.

Bonus video:

00:07

Superćelijska oluja u Beogradu 3

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.