"OTVORI NOVČANIK BATO": Srbin traži sobu sa pogledom na more, a tek da vidite KOJI razlog je U PITANJU
Grčka, Foto: Profimedia

specijalan zahtev

"OTVORI NOVČANIK BATO": Srbin traži sobu sa pogledom na more, a tek da vidite KOJI razlog je U PITANJU

Od ispunjenja zahteva mu, kako tvrdi, zavisi mnogo toga - pre svega da li će svadbe biti ili ne

Objavljeno: 09:13h

Na jednoj od Fejsbuk grupa namenjenim ljubiteljima letovanja u Grčkoj našao se simpatičan zahtev muškarca iz Srbije, koji je zbog želje da fascinira svoju devojku, zatražio pomoć od jedne turističke agencije.

Objava u kojoj je prilikom rezervacije smeštaja u Grčkoj, Srbin zatražio "specijalan" zahtev pojavila se unutar Fejsbuk Grupe "Live from Greece". Od ispunjenja zahteva mu, kako tvrdi, zavisi mnogo toga - pre svega da li će svadbe biti ili ne.

Nenad otišao u Grčku na more i zbog turista iz Srbije, kaže da mu je umalo preselo: "Ovo je mesto za izbegavanje, ko se za***e i dođe ovde teško njemu, a sad ćete da čujete i zašto!"

"Ovo je jedan specijalan zahtev koji smo dobili prilikom rezervacije.

"Sutra će biti uplaćeno, a vas bih zamolio ako postoji bilo kakva mogućnost da sigurno dobijem pogled na more. Vodim moju buduću suprugu kojoj želim da priuštim putovanje iz bajke, muvam je već duži period i ovo bi moglo biti prekretnica da se uda za mene, a ako dobijem neku sobu bezveze, bez pogleda ispašću slina i onda ništa od svadbe. Ajde molim te sredi mi nešto, doplatiću šta god treba. Pozdrav", glasila je molba mladića upućena turističkoj agenciji.

Letovanje
foto: Printscreen/LivefromGreece

Iako simpatična situacija, ova objava podelila je mišljenja ljudi u komentarima. Ipak, mnogi su se našalili na račun muškarca.

"Trebao je onda da iskešira za Santorini", "Ako je prekretnica pogled na more da se uda... onda jadan ti. Možda ti je to znak da razmisliš još jednom", "Prekretnice se prave u šatoru, ako prihvati šator pobedili ste", "Mene bi pogled na Azurnu obalu ostavio bez daha", glasili su šaljivi komentari.

"Pa bato otvori novčanik"

Neki su molbu mladića shvatili kao priliku da jednostavno dobije dobru sobu bez drugih planova.

"Ne padajte na priču, on to ugađa sebi", "Vadi se, hoće čovek sobu zbog sebe", pisali su ljudi.

Pored onih koji su bili oduševljeni željom mladića da ugodi svojoj devojci i poželeli mu sreću u svom planu, mnogi nisu imali reči hvale za njega.

"Užas", "Ja se iskreno nadam da je neka šala u pitanju. Čak mogu i da razumem da na foru pokušava da dobije bolju sobu. Ali ako je zaista najbitniji faktor hoće li se udati za njega pogled na more, bolje da se i ne ženi", "Dug je put od muvanja do svadbe, nema ništa od toga", "Koja bljuvotina. Pa bato otvori novčanik a ne ovako šibicarski" bili su još neki od komentara ispod ove objave.

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.