RTS:Tvrde da su najveće plate oko 100.000, o milionskim bonusima - ni da pisnu!

I dalje nas obmanjuju

RTS:Tvrde da su najveće plate oko 100.000, o milionskim bonusima - ni da pisnu!

Povlašćeni ljudi, koje je još Aleksandar Tijanić doveo na RTS, zarađivali su u njegovom mandatu i do pola miliona mesečno. Nezvanično, zvezda sa basnoslovnim prihodima ima i dalje, ali o su iznosi njihovih bonusa stroga tajna
Objavljeno:
Kolike plate imaju zvezde RTS-a? kriju "kao zmija noge"
građani bi to trebalo da znaju jer se RTS finansira od novca svih nas Vučić: Pretplata za RTS biće do 150 dinara!
Pričalo se da je u doba mandata Aleksandra Tijanića voditeljka Dnevnika Maja Žeželj, uz osnovnu platu, navodno dobijala i bonuse od 50.000 dinara po jednoj emisiji.
Među povlašćenim Živorad Nikolić voditeljke
Nataša Miljković Maja Nikolić i Olivera Kovačević.
jedan od direktora
zarađivao i do 800.000 dinara! taj bračni par mesečno od RTS zarađivao između 1,5 i dva miliona dinara Koliko su se stvari promenile od smrti generalnog direktora Radiotelevizije Srbije Aleksandra Tijanića i da li i dalje postoje povlašćeni zaposleni?
Srbije
Miroslav Marković pitao je direktora RTS Dragana Bujoševića i UO RTS "koliko ima zaposlenih na RTS i kolike su plate?". Nema plate za Srbe ako ne plate pretplatu?! Direktor RTS pripretio svima! odgovorili da ima 3.300 zaposlenih, kao i da su informacije o zaradama dostupne na njihovom sajtu.
samo šture informacije. njihovom zvaničnom sajtu postoji podatak da se cena za najjednostavniji rad utvrđuje u bruto iznosu od 13.500 dinara za koeficijent 1.
29.700 dinara, što samim tim predstavlja najmanju platu u RTS-u.
urednik složenih projekata i urednik Glavnih vesti, novinar komentator i pravni zastupnik imaju platu 67.500 dinara. Došli smo i do poslednje kategorije, u kojoj se nalaze pomoćnik izvršnog direktora samostalnih sektora, glavni i odgovorni urednik, generalni sekretar RTS-a raspon plata je od 70.200 do 108.000 dinara, što je i najveća plata u javnom servisu.
Iznos od 108.000 dinara nikako se ne podudara sa pričama o zaradama zaposlenih i njihovim bonusima , zbog čega smo kontaktirali njihovu službu za odnose sa javnošću. Postavili smo im pitanje da li i dalje postoje zaposleni koji osim osnovne plate primaju neku vrstu varijable ili bonusa. Međutim, ni posle dva dana odgovor nismo dobili.
Dragan Kadić/Damir Dervišagić
zaposleni sa statusom zvezda koji imaju posebne ugovore Neki od njih su tokom leta bili na pauzi za sve to vreme primali su redovne, šestocifrene plate vaše pravo da znate sve" - .

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.