Leto sa Travelland-om: Grčki hoteli sa 4* i 5* po najpovoljnijim cenama dostupni u julu i avgustu
Grčka, Foto: Promo

ne propustite!

Leto sa Travelland-om: Grčki hoteli sa 4* i 5* po najpovoljnijim cenama dostupni u julu i avgustu

Visoke temperature, niske cene letnjih aranžmana – Ovo je dovoljan razlog da odete na more, i to u Grčku!

Objavljeno:

Ako ste u potrazi za takozvanim Last minute ponudama, onda će vas informacija o izuzetno povoljnim cenama grčkih hotela tokom jula i avgusta sigurno obradovati.

Bilo da na letnji odmor idete u društvu prijatelja, porodice ili čak sami, agencija “Tavelland” vam je obezbedila kvalitetan smeštaj po akcijskim cenama. Naša pažnja je usmerena baš na ove hotele iz njihove ponude:

Santa Beach 4* udaljen je 19km od centra Soluna i nalazi se na samoj plaži, na 3 minuta hoda od nagrađivane plave zastave Plaža Galaksija. Kompletno je renoviran, a sve sobe i apartmani imaju privatne balkone sa prekrasnim pogledom na more što će vam sigurno značiti kako bi ugođaj bio kompletan. Najniža cena za 7 noćenja tokom jula i avgusta je 419 evra, a za 10 noćenja 589 evra.

Ukoliko se umesto sopstenog odlučite za autobuski prevoz, specijalna cena je 50 evra za odrasle, a 40 evra za decu do 12 godina.

Travelland
foto: Promo

EKSKLUZIVNO – POPUST od 35% samo u TRAVELLAND-U Sun Beach Hotel 4* je hotel koji takođe može biti odličan izbor za savršen letnji odmor. Nalazi se na 30k od centra Soluna. Polupansion po ceni noćenja sa doručkom je akcija koju treba ispustiti, a postoji samo u agenciji “Travelland”. Najniža cena za 7 noćenja tokom jula i avgusta je 319 evra, a za 10 noćenja 439 evra.

Travelland
foto: Promo

Na poluostrvu Halkidikija, Kasandri, u Sani oblasti, pronaći ćete Simantro Beach Hotel 5*. Prostire se na zlatno-peščanoj plaži i okružen je prelepim raznobojnim vrtovima i borovom šumom. Odmor u pravom smislu te reči je zagarantovan. Deo je lanca G-hotela. Akciju polupansiona po ceni noćenja sa doručkom možete iskoristiti do 22.07. Najniža cena za 7 noćenja tokom jula i avgusta je 399 evra, a za 10 noćenja 569 evra.

Hotel na plaži okružen zelenilom - Porto Rio 4* će svojom all inclusive uslugom opravdati sva vaša očekivanja. Nalazi se na samo 8 km od Patrasa (Peloponez) i prostire na posedu površine od čak 35.000 m. Najniža cena za 7 noćenja tokom jula i avgusta je 499 evra, a za 10 noćenja 639 evra.

Travelland
foto: Promo

Nea Potidea je jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, okružena je zalivima Termaikos i Toroneos i vrlo je posećeno od strane srpskih turista. Na samo 2 km od ovog mesta možete boraviti u hotelu Kassandra Mare 4*. Hotel je na bazi all inclusive. U sklopu hotela su restoran, dva bara, bazen koji ima i odvojeni deo za decu, teretana i spa centar. Ležaljke na plaži su besplatne za goste hotela, ali i parking mesta. Najniža cena za 7 noćenja tokom jula i avgusta je 529 evra, a za 10 noćenja 749 evra.

Travelland
foto: Promo

Letujte u društvo svojih kućnih ljubimaca! Hotel Alexandros Palace Hotel 5* je pet-friendly. Lociran je na 2km od mesta Nea Roda. Gostima hotela je na raspolaganju raznovrstan sadržaj za zabavu i relaksaciju tokom boravka - otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, teretana, teniski tereni, aerobic i yoga, sportovi na vodi i časovi ronjenja… Najniža cena za 7 polupansiona tokom jula i avgusta je 489 evra po osobi, a na 10 noćenja 619 evra.

Travelland
foto: Promo

AKCIJA: Za dvoje dece GRATIS smeštaj! U luksuznom hotelu Dion Palace Beauty & Spa 5*, smešten u podnožju planine Olimp, aktuelna je pogodnost besplatnog smeštaja za dvoje dece (za prvo dete starosti do 12 godina, za drugo dete starosti do 6 godine). Ovaj hotelski kompleks okružen veličanstvenim vrtovima savršen je izbor za miran ali i zabavan odmor. Usluga je polupansionska a slobodnih mesta ima već od 21.07. Najniža cena za 7 noćenja tokom jula i avgusta je 519 evra, a za 10 noćenja 709 evra.

Svi zainteresovani za odmor u Crnoj Gori mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.