STJUARDESA OSTALA U ŠOKU KAD JE SAZNALA ŠTA NAM RADI SAT VREMENA LETENJA: Obavezno spustite zavese u avionu (VIDEO)
Tina Grabež, Foto: Instagram Printscreen

NEVEROVATNO

STJUARDESA OSTALA U ŠOKU KAD JE SAZNALA ŠTA NAM RADI SAT VREMENA LETENJA: Obavezno spustite zavese u avionu (VIDEO)

Tina je jednom prilikom i otkrila zašto stjuardese traže putnicima da spuste zavese

Objavljeno:

Tina Grabež, bivša srpska stjuardesa koja je veliku popularnost stekla na društvenim mrežama, često otkriva sve o poslu o kom sanjaju mnoge devojke, ali i cake koje su korisne putnicima. Tako je u jednom od snimaka na TikTok-u objasnila zašto je spuštanje zavesa od prozora u avionu od ključne važnosti. Istakla je da ni sama nije verovala kad je saznala kako sat vremena letenja utiče na nas.

"Bila sam u šoku kada sam ovo saznala! Samo sat vremena letenja utiče na vas isto kao 20 minuta u solarijumu! I ne, ovo ne znači da treba da se sunčate u avionu, jer iako ste tehnički unutra, nivo radijacije je mnogo veći nego na zemlji i ostavlja dugoročne posledice poput ubrzanog starenja. Više nikada nisam otišla na let bez SPF-a sa visokim zaštitnim faktorom, naročito jer obožavam da gledam kroz prozor, ali istovremeno želim da sačuvam kožu od negativnog UV zračenja", objasnila je bivša stjuardesa.

Podsetimo, Tina je jednom prilikom i otkrila zašto stjuardese traže putnicima da spuste zavese.

"Da li ste znali da kada vam stjuardese tokom leta traže da spustite zavesice prozora, to može da bude zbog toga što im se tog dana ne radi? Kada su sve zavesice u avionu spuštene i kabina je mračna, putnici su manje aktivni i više im se spava, što automatski znači da će stjuardese imati manje posla", rekla je Kristina. Pogledajte snimak u kom otkriva kako sat vremena letenja utiče na nas:

@tinagrabez Obavezno zatvorite prozore u avionu!✈️? ali ne zaboravite da stavite Eucerin Hydro Protect SPF ni kada ste na zemlji☀️ #tinagrabez #tiktokbalkan #fypbalkan #avijacija #stjuardesa ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Bonus video:

02:13

TO JE LOKAL PATRIOTA! Svetlana je penzionisana stjuardesa, ceo svet je proputovala, ali kaže da je najlepše u BLOKOVIMA NA NBG!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.