PREMINULA BORKA STEFANOVIĆ: Lavovski se borila sa OPAKOM BOLEŠĆU, srce nije izdržalo!
Borka Stefanović, Foto: Facebook/Borka Stefanović

tuga

PREMINULA BORKA STEFANOVIĆ: Lavovski se borila sa OPAKOM BOLEŠĆU, srce nije izdržalo!

Borka je sa 35 godina saznala da ima karcinom, a zaprošena je na dan kada je čula da su prisutne i metastaze. Kasnije, lekari su morali da uklone i jajnike pored hemioterapija

Objavljeno:

Srce hrabre i prelepe Borke Stefanović koja se tri godine borila sa karcinomom danas je prestalo da kuca. Ovoj ženi iz Vranja život se promenio 2020. godine, kada je dok je radila u prodavnici sportske opreme osetila bolove u kičmi.

- U 38. godini preminula je naša Borka Bokica Stefanović. Ne postoji reči kojima bi izrazili svoju tugu, jer je otišla najbolja, najhrabrija i najplemenitija devojka koju poznajemo. Bila je jedinstvena, unosila je radost gde god je bila, jer je i sama bila to - radost. Pamtićemo je takvu, sve dok bitišemo. Ne postoji smrt, postoje samo seobe - napisalo je Društvo onkoloških pacijenata iz Vranja na Fejsbuk stranici.

Prva operacija protekla je uredno, ali čim se vratila u svakodnevnicu stiže novi šok. Ono što tada nije znala, jeste da je bolnicu napustila samo na kratko. Nalaz biopsije stiže, sa dijagnozom C 50.9: maligni tumor, karcinom desne dojke.

Borka Stefanović
Borka Stefanovićfoto: Facebook/Borka Stefanović

Društvo onkoloških pacijenata iz Vranja, čiji je član Borka bila, objavilo je nedavno da je njeno stanje pogoršano.

Borka je sa 35 godina saznala da ima karcinom, a zaprošena je na dan kada je čula da su prisutne i metastaze. Kasnije, lekari su morali da uklone i jajnike pored hemioterapija.

Pre samo dva dana, Društvo onkoloških pacijenata upozorilo je da Borki, koja se već tri nedelje nalazila u Atini na lečenju, ponestaje novca za lečenje. Prema predračunu iz bolnice, bilo je neophodno još 10.000 evra.

Nakon Borkine smrti, u bolnici u kojoj se lečila u Atini ostao je neizmiren dug.

Bonus video:

03:01

UROŠU SE ŽIVOT PROMENIO U TRENUTKU: Dve godine ima RAK PANKREASA bez ijednog simptoma, mora da se izleči jer čeka da postane OTAC

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.