BUREK ILI JA? Znak ispred PEKARE će vas OBORITI SA NOGU, valjaćete se od SMEHA, ovako nešto samo KOD NAS IMA (FOTO)
Burek, Foto: RINA

HIT!

BUREK ILI JA? Znak ispred PEKARE će vas OBORITI SA NOGU, valjaćete se od SMEHA, ovako nešto samo KOD NAS IMA (FOTO)

Dakle, zamislite samo tu situaciju - pred vama je sočni, mirisni burek s hrskavom korom, punjen s ljubavlju i maštovitošću

Objavljeno:

Ova genijalna reklama za jednu pekaru nas je oborila s nogu. Osim što je beskrajno duhovita, nekako nas je navela da se ipak malo i zapitamo šta bismo odgovorili? Naročito nas koji se kunemo u burek i idemo u gastro pohode kroz Srbiju ne bismo li pronašli onaj najbolji. Verujem da nisam jedina i da u Srbiji postoji jedna prava burek armija.

Dakle, zamislite samo tu situaciju - pred vama je sočni, mirisni burek s hrskavom korom, punjen s ljubavlju i maštovitošću. S druge strane, stoji vaša voljena osoba koja vas pita da birate između nje i tog ukusnog zalogaja. I šta biste vi uradili?

Dobro, dobro, znamo da se radi o teškoj odluci. Ali, pustite mašti na volju. Zamislite samo taj spoj nežnosti i gastronomskog blaženstva! Ah, slatko sanjarenje...

Na kraju krajeva, život je o ravnoteži, zar ne? Možete biti partner koji je spreman podeliti svaku radost i svaki zalogaj sa svojom voljenom osobom. I dok burek donosi trenutak sreće u vaš život, vaša partner donosi beskrajnu podršku, ljubav i razumevanje. Uh, teške muke.

Što se nas tiče, ako vas partner ikada pita "Burek ili ja?", budite šemeker recite : "Ti si sočniji od bilo kog bureka na svetu". Recimo. Ili smislite još neki bolji odgovor.

A dok ga ne smislite, baš nas zanima šta biste uradili u ovoj situaciji?

Bonus video:

04:01

NOVAK (12) JE NAJMLAĐI BUREGDŽIJA U SRBIJI! Mali majstor se već takmiči i učestvuje na Danima bureka u Nišu

(Espreso/ Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.