OGLASIO SE HOTEL U BUDVI U KOM SU SRPSKA DECA ZATEKLA HAOS: Evo šta kažu i kako pravdaju GROZNE USLOVE
Foto: Kurir/Privatna arhiva

JAVLJENO JE

OGLASIO SE HOTEL U BUDVI U KOM SU SRPSKA DECA ZATEKLA HAOS: Evo šta kažu i kako pravdaju GROZNE USLOVE

Deca su smeštena u hotelu "Park", gde je u subotu šestoro dece opljačkano kada im je iz kofera ukradeno ukupno 650 evra!

Objavljeno:

Nakon što su se redakciji Kurira javili roditelji tinejdžera iz Novog Sada, Beograda, Vrbasa i Zrenjanina koji su prošle nedelje otišli na letovanje u Budvu preko jedne poznate turističke agencije gde su u hotelu "Vila Prestiž" navodno zatekli jeziv smeštaj zbog čega su insistirali da se se prebace u drugi, iz ovog crnogorskog hotela poručili su da su grupu dece očekivali 5. jula 2023. u poslepodnevnim satima, a da su deca stigla oko 11 časova.

- Kako smo imali smenu gostiju taj dan sobarice nisu uspele da spreme sobe kako bi deca ušla, nastavnice su nas zamolile da deca uđu u sobe kako bi se presvukla za plažu. Ustupili smo im sobe u prizemlju objekta koje se ne izdaju već trebaju da se renoviraju kako bi se deca presvukla jer na prvom i drugom spratu sobarice su sređivale sobe kako bi primili goste.

1 / 4 Foto: Kurir/Privatna arhiva

Tako da pomenute slike ne odražavaju stvarno stanje u našem objektu niti predstavljaju sobe gdje bi gosti boravili. Kako je izražena želja da promene smeštaj agencija im je izašla u susret, a istog dana je poslala drugu grupu gostiju u naš hotel, koja nije imala nikakvih zamerki na stanje i higijenu u hotelu - naveli su iz hotela "Vila Prestiž".

Podsetimo, deca su smeštena u hotelu "Park", gde je u subotu šestoro dece opljačkano kada im je iz kofera ukradeno ukupno 650 evra!

Bonus video: ČUDO U KRAGUJEVCU: OTVOREN HOTEL ZA INSEKTE! Gosti biraju pansion ili polupansion, ali smeštaj nije besplatan EVO KAKO PLAĆAJU​​​​​​​

01:25

ČUDO U KRAGUJEVCU: OTVOREN HOTEL ZA INSEKTE! Gosti biraju pansion ili polupansion, ali smeštaj nije besplatan EVO KAKO PLAĆAJU

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.