Cena - prava sitnica: Mira Marković nudi Slobinu vilu ocu Novaka Đokovića!

spustila cifru

Cena - prava sitnica: Mira Marković nudi Slobinu vilu ocu Novaka Đokovića!

Đokovićev advokat se u jednom tržnom centru sastao s prijateljem udovice Slobodana Miloševića, gde su tajno razgovarali o prodaji kuće u Tolstojevoj
Objavljeno:

Srđan Đoković, otac našeg slavnog tenisera Novaka Đokovića, bio je zainteresovan za kupovinu vile Slobodana Miloševića, pokojnog predsednika SRJ, objavio je “Alo!”. Prema saznanjima ovog lista, pregovori su tad doživeli krah jer su se Đokovići i Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića, mimoišli oko cene. Naime, Đokovići su za kuću u Tolstojevoj 33 nudili pola miliona evra manje nego što je Mira tražila. - Đokovićev advokat se prošle godine u jednom tržnom centru sastao s Mirinim prijateljem, gde su tajno razgovarali o prodaji vile, ali se nisu dogovorili oko cene. Markovićeva je tražila veću sumu, na šta Đokovići nisu pristali. Đokovićev advokat je tom prijatelju rekao da im je žao što ne mogu da pristanu na cenu i da će pogledati druge kuće na Dedinju. U međuvremenu, Markovićeva se predomislila i voljna je da proda kuću Đokovićima, koji su bili ozbiljni kupci, po ceni koju su svojevremeno nudili - kaže dobro upoznat izvor “Alo!”.

Kao jedan od razloga, sagovornik ovog lista navodi da bi udovica Slobodana Miloševića volela da proda kuću nekoj uglednoj ličnosti, a ne nekoj osobi iz kriminalnog miljea i sumnjive prošlosti. - Ona ne želi da se kompromituje prodajom kuće nekom iz kriminalnog miljea i s lošom reputacijom. Volela bi da to bude neki sportista ili javna ličnost od ugleda. Dolazile su i dolaze razne diplomate, ali i biznismeni s dubljim džepom, ali ništa još nije okončano - dodaje izvor lista. Mira Marković prodaje kuću od 1.400 kvadrata, sagrađenu na placu od 21 ara. Od toga je 900 kvadrata legazovano, dok 500 kvadratnih metara treba uknjižiti.
Srđan Đoković nije želeo da razgovara o kupovini Slobine vile. - Ne želim da odgovaram ni na kakva pitanja - kratko je rekao stariji Đoković, a zatim prekinuo vezu. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.