SRBI U GRČKOJ DOŠLI U APARTMAN, PA VIDELI DA IM NE RADI FRIŽIDER: Reakcija vladnika se bukvalno prepričava
Letovanje u Grčkoj/Ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen

ISPOVEST VLASNIKA VILE

SRBI U GRČKOJ DOŠLI U APARTMAN, PA VIDELI DA IM NE RADI FRIŽIDER: Reakcija vladnika se bukvalno prepričava

Hrane je bilo za mesec dana

Objavljeno:

Počevši od juna meseca, pa sve do kraja septembra gotovo da nema dana a da se na nekoj od grčkh Fejsbuk grupa ne pojavi neka žalba naših turista na Grke. Međutim, pažnju korisnika društvenih mreža ovaj put zaokupila je ispovest vlasnika jedne vile iz Grčke, koji je imao jednu bizarnu situaciju sa našim turistima.

Na stranici "Live from Greece" juče je objavljena ispovest jednog Grka koji se poslovnom parneru požalio da je imao jednu situaciju sa našim turistima. Naime, vlasnik apartmana sa Tasosa suočio se sa porodicom iz Srbije koja je na more ponela veću količinu hrane i mesa, usled čega frižider u apartmanu nije mogao normalno da radi.

Za sedam dana letovanja poneli hrane za mesec dana

Kako je naveo, hrane je bilo za mesec dana iako su ostajali samo sedam dana na Tasosu, a problem je rešio tako što je u apartman uneo još jedan frižider, a ostatke, oko 10 kilograma, preneo je na čuvanje kod sebe u frižider.

"Danas smo dobili ovaj mejl od jednog vlasnika smeštaja sa Tasosa:

"Za informaciju, želim da vam kažem da imam problem sa gospodinom MV. On nam se žali da frižider ne radi kako treba. Otišao sam i video šta se dešava i nisam mogao da verujem šta sam video. Stavio je toliko hrane unutra da ni igla više ne može da stane. Objasnio sam mu da je ovaj frižider mali, ne možete da stavite toliko hrane, zato ne radi. Danas ću morati da mu odnesem još jedan frižider, da podelimo hranu, a ja sam stavio u sopstveni zamrzivač oko 10 kilograma mesa. Dobro je da obavestimo vaše goste da su ovi frižideri mali, da su namenjeni stvarima poput hladne vode, bezalkoholnih pića, nešto za doručak, a ne za hranu za mesec dana....Hvala!!!""

Inače, "gospodin MV" je rezervisao smeštaj na 7 dana", navodi se u objavi koja je po objavljivanju postala viralna.

U komentarima koji su se ređali korisnici su uglavnom komentarisali kako je verovatno Grk preuveličao stvari, nakon čega su prebacili temu na cene girosa, ležaljki, ali i opremljenosti aparata.

Ipak, u moru komentara po duhovitosti, posebno se izdvojio jedan koji je dobrano nasmejao korisnike ove fejsbuk grupe.

"Ovaj gazda odmah da proveri i kanalizacione cevi jer može biti svašta", napisao je on.

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.